Ένταση στην εκκλησία που είναι κλεισμένη η μητέρα του Ρουμπιάλες (vid)

Η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες

i

PrtScr

Ένταση στην εκκλησία που είναι κλεισμένη η μητέρα του Ρουμπιάλες (vid)

Κώστας Τόπας 13:02 - 30.08.2023

Πράκτορες της Εθνικής Αστυνομίας έχουν παρέμβει στην εκκλησία της Divina Pastora στη Γρανάδα για να αποτρέψουν επεισόδια, μετά τον εγκλεισμό της μητέρας του Λουίς Ρουμπιάλες, η οποία κάνει απεργίας πείνας, μέχρι να δικαιωθεί ο γιος της.

Η Άνχελες Μπεχάρ, η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες, προέδρου της Βασιλικής Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που έχει ανασταλεί προσωρινά από τα καθήκοντά του, κλείστηκε το πρωί της Δευτέρας (28/08) στην εκκλησία Divina Pastora στο Μοτρίλ στη Γρανάδα και κήρυξε απεργία πείνας μέχρι να βρεθεί λύση στο «απάνθρωπο και αιματηρό κυνήγι του γιου του που δεν το αξίζει», σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Ο εγκλεισμός στην εκκλησία της γειτονιάς της μητέρας του Ρουμπιάλες θα είναι «επ' αόριστον, μέρα νύχτα» μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη με τον γιο της, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του στην EFE, ο οποίος έχει αποκλειστεί από τα καθήκοντά του προσωρινά, μετά η διαμάχη του φιλιού στο στόμα της ποδοσφαιρίστριας Τζένι Ερμόσο.

Το άνοιγμα των θυρών του ναού επέτρεψε στα Μέσα ενημέρωσης να έχουν πρόσβαση στην εκκλησία, γεγονός που έχει προκαλέσει στιγμές έντασης, ειδικά λόγω της αναταραχής που δημιουργήθηκε όταν οι δημοσιογράφοι μπήκαν μέσα για να μιλήσουν με την μητέρα του Ρουμπιάλες. Γι' αυτό και στην εκκλησία βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα.