Ο Καράσκο στην πόρτα της εξόδου από την Ατλέτικο με προορισμό τη Σαουδική Αραβία

Γιανίκ Καράσκο

i

©Intime

Ο Καράσκο στην πόρτα της εξόδου από την Ατλέτικο με προορισμό τη Σαουδική Αραβία

Ορέστης Καδδάς 14:26 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 30.08.2023

Ο Γιανίκ Καράσκο είναι ο επόμενος παίκτης που φαίνεται πως οδεύει προς την Σαουδική Αραβία, με τον παίκτη και την Ατλέτικο να περιμείνουν τον ατζέντη του να φέρει ικανοποιητική πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ.

Ο Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο είναι κοντά στο να εγκαταλείψει την Ευρώπη και την Ατλέτικο για δεύτερη φορά με προορισμό αυτή τη φορά τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάμπ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να είναι θετική στην αποχώρηση του Βέλγου εφόσον λάβει μια προσφορά που την ικανοποιεί, αλλά αυτός που ίσως σταθεί εμπόδιο είναι ο Τσόλο Σιμεόνε, που υπολογίζει κανονικά τον παίκτη.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο 29χρόνος αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 10 γκολ και 5 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και έτσι οι «Ροχιμπλάνκος» θα προτιμήσουν να μην τον χάσουν ελεύθερο. Θυμίζουμε πως το 2018 ο Καράσκο άφησε την ομάδα της Μαδρίτης για την Κίνα και την Νταλιάν Προ έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Αλ Σαμπάμπ μπορεί να μην αποτελεί μια από τις ομάδες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι, «χτυπώντας» τον έναν μετά τον άλλον τους ποδοσφαιρικούς αστέρες, ωστόσο προφανώς και έχει και αυτή τα χρήματα για να δελεάσει μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Έβερ Μπανέγκα, ο οποίος βρίσκεται από το 2020 εκεί.

Θέλουν πακέτο και τον Μοράτα οι Σαουδάραβες

Η Αλ Σαμπάμπ πάντως δεν θέλει να σταματήσει στον Καράσκο, καθώς έχει βάλει στο μάτι και τον συμπάικτη του Άλβαρο Μοράτα, για τον οποίο μάλιστα έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Πρίγκιπα Αμπντουλραχμάν μπιν Τούρκι, διοικητικού μέλους της Αλ Σαμπάμπ, η ομάδα από Ριάντ τα έχει βρει με τον παίκτη ενώ δεν έχει λάβει απάντηση στην πρόταση που έχει καταθέσει για τον Μοράτα : «Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Καράσκο και περιμένουμε ακόμα έγκριση, προκειμένου να καταθέσουμε επίσημη πρόταση στην ομάδα και τον παίκτη. Επιπλέον καταθέσαμε επίσημη πρόταση και για τον Μοράτα την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να έχουμε λάβει όμως είτε θετική, είτε αρνητική απάντηση».