«Στη Βαλένθια ο Μπορέ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό»

Ραφαέλ Σάντος Μπορέ

i

Prtscr

«Στη Βαλένθια ο Μπορέ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 12:24 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 30.08.2023

Ο Ραφαέλ Σάντος Μπορέ που ένα διάστημα είχε ακουστεί έντονα για τη θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό, τελικά οδεύει προς τη Βαλένθια σύμφωνα με τη «Bild».

Ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού για τη γραμμή κρούσης του φαίνεται πως βγαίνει εντελώς από το προσκήνιο, καθώς ο Ραφαέλ Σάντος Μπορέ έχει συμφωνήσει με την Βαλένθια όπως μεταδίδει η «Bild» για το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κολομβιανός σέντερ φορ πριν μερικές εβδομάδες ακουγόταν ως ένα από τα ονόματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ απέριξε την περίπτωση του Ολυμπιακού και της Ελλάδας με τον 27χρόνο να προτιμάει τη La Liga και τη Βαλένθια για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπορέ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία τον πήρε ως ελεύθερο από τη Ρίβερ Πλέιτ. Την πρώτη του μάλιστα σεζόν ήταν πολύ σημαντικός στους «Αετούς», βάζοντας μάλιστα και το γκολ της ισοφάρισης στον τελικό του Europa League απέναντι στη Ρείντζερς, ενώ πέτυχε και το νικητήριο πέναλτι που οδήγησε την ομάδα από την Φρανκφούρτη στην κατάκτηση του.

Από την άλλη την περασμένη σεζόν είχε σαφώς πιο περιορισμένο χρόνο συμμετοχής με τον Κολό Μουανί να μην βγαίνει από τη βασική ενδεκάδα και έτσι περιορίστηκε σε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Βαλένθια με τη σειρά της έψαχνε εναγωνίως έναν επιθετικό για να καλύψει το κενό που άφησε ο Έντινσον Καβάνι, που επέστρεψε στη Νότια Αμερική, για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς.