Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίντστρομ

Γέσπερ Λίντστρομ

i

©Napoli

Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίντστρομ

Κώστας Τσιακλής 21:03 - 29.08.2023

Η Νάπολι ενισχύθηκε περαιτέρω στην μεσοεπιθετική της γραμμή αφού ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Γέσπερ Λίντστρομ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Νάπολι ενισχύθηκε περαιτέρω στην μεσοεπιθετική της γραμμή αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Γέσπερ Λίντστρομ. Οι «παρτενοπέι» έβγαλαν από τα ταμεία τους πέντε εκατομμύρια ευρώ και τον απέκτησαν ως δανεικό από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενώ στη συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ. 

Μπορεί η επίθεση της Νάπολι να πετάει «φωτιές» όμως οι «παρτενοπέι» θέλησαν να την ενισχύσουν ακόμα περισσότερο, προσθέτοντας στο δυναμικό τους τον Γέσπερ Λίντστρομ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αρχικά ως δανεικός ενώ στη συνέχεια θα αγοραστεί κανονικά. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Τα πέντε από αυτά δόθηκαν τώρα ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν στη φάση της οριστικής αγοράς.

Η ανακοίνωση της Νάπολι για την απόκτηση του Λίντστρομ αναφέρει το εξής: «Η Νάπολι ανακοινώνει ότι απέκτησε οριστικά τον ποδοσφαιριστή Γέσπερ Λίντστρομ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης».

Ο Λίντστρομ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως Ναπολιτάνος και είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενος που εντάσσομαι σε αυτή την ομάδα και ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο. Φόρτσα Νάπολι!».

Ο Λίντστρομ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπρόντμπι και σταδιακά καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία μέτρησε 15 γκολ και 15 ασίστ σε 65 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τον Ιούλιο του 2021 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον αγόρασε με επτά εκατομμύρια ευρώ και με τους «αετούς» κατέγραψε 80 εμφανίσεις, με απολογισμό 14 γκολ και 14 ασίστ.

Ο Λίντστρομ αποτελεί την 7η μεταγραφή της Νάπολι. Νωρίτερα το καλοκαίρι είχαν αποκτηθεί οι Τζιάκομο Ρασπαντόρι, Τζιοβάνι Σιμεόνε, Γενς Καγιούστε, Νατάν, Γουαλίντ Τσεντίρα και Έλια Καπρίλε.