Στη Ρώμη για να υπογράψει με τη Λάτσιο ο Μανδάς

Χρήστος Μανδάς

i

©intime

Στη Ρώμη για να υπογράψει με τη Λάτσιο ο Μανδάς

Δημήτρης Χούπης 20:06 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 29.08.2023

Ο Χρήστος Μανδάς έφτασε στην ιταλική πρωτεύουσα, προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο.

Εδώ και λίγες ώρες ΟΦΗ και Λάτσιο έδωσαν τα χέρια για τη μετακίνηση του Χρήστου Μανδά. Ο Έλληνας τερματοφύλακας σήμερα (29/8) το απόγευμα έφτασε στην ιταλική πρωτεύουσα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «λατσιάλι». 

Ο 21χρονος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αύριο (30/8) και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. 

Ο Έλληνας γκολκίπερ είναι «προϊόν» των τμημάτων υποδομής του Ατρομήτου. Τη σεζόν 2017-18 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, μετρώντας με τους «Περιστεριώτες» 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τον Γενάρη του 2022 πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ. Στην Κρήτη ο Μανδάς έχει 29 εμφανίσεις μέχρι στιγμής, όντας βασικός και αναντικατάστατος. 

Ο ΟΦΗ στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μία νίκη και μία ήττα. Την πρώτη αγωνιστική στην Κρήτη ο ΟΦΗ επικράτησε του Άρη με 3-2. Μάλιστα η κρητική ομάδα βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ, ο Άρης ισοφάρισε, αλλά στο στις καθυστερήσεις το γκολ του Νέιρα έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ. 

Συγκλονίζει το ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ για τη Super League 2: «Ποδοσφαιριστές πέφτουν κάτω ο ένας μετά τον άλλον - Ένας έγινε φορτηγατζής» (vid)
SUPER LEAGUE 2

14:56 - 29.08.2023

Συγκλονίζει το ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ για τη Super League 2: «Ποδοσφαιριστές πέφτουν κάτω ο ένας μετά τον άλλον - Ένας έγινε φορτηγατζής» (vid)

Ο ΠΣΑΠΠ μέσω ενός ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων θέλει να αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τη Super League 2, που « σε έναν ιδεατό κόσμο θα έπρεπε να λειτουργούσε ως… εργαστήριο ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών».

Τη δεύτερη αγωνιστική όμως γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».