Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Παβάρ στην Ίντερ

Μπεντζαμίν Παβάρ

i

©PrtScr

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Παβάρ στην Ίντερ

Κώστας Τσιακλής 17:06 - 29.08.2023

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε το πράσινο φως και έτσι η μεταγραφή του Μπεντζαμίν Παβάρ στην Ίντερ ολοκληρώνεται.

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε το πράσινο φως και η Ίντερ θα ολοκληρώσει σύντομα τη μεταγραφή του Μπεντζαμίν Παβάρ. Ο Γάλλος αμυντικός θα ταξιδέψει άμεσα στο Μιλάνο για να περάσει την Τετάρτη (30/08) από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «νερατζούρι».

Το σήριαλ με τη μεταγραφή του Μπεντζαμίν Παβάρ φαίνεται να ολοκληρώνεται. Εδώ και καιρό ο 27χρονος άσος είχε εξεφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει και αρκετές ομάδες τον είχαν βάλει στο στόχαστρο τους. Μια από αυτές φέρεται να ήταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο αυτή που θα τον αποκτήσει τελικά είναι η Ίντερ

Οι «νερατζούρι» είχαν συμφωνήσει με τους «Βαυαρούς», οι οποίοι όμως στη συνέχεια έκαναν πίσω αφού ήθελαν να βρουν τον αντικαταστάτη του Παβάρ, πριν τον αφήσουν. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ωστόσο σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπάγερν έδωσε επιτέλους το πράσινο φως για τη μεταγραφή του. 

Εξαλλος ο Τούχελ με δημοσιογράφο που τον ρωτούσε για περαιτέρω ενίσχυση
BUNDESLIGA

11:14 - 29.08.2023

Εξαλλος ο Τούχελ με δημοσιογράφο που τον ρωτούσε για περαιτέρω ενίσχυση

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, έγινε έξαλλος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου ο οποίος ρώτησε τον Γερμανό τεχνικό για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές από τους Βαυαρούς.

Όπως αναφέρεται οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα 30 εκατομμύρια ευρώ συν ακόμα δύο με τη μορφή των μπόνους. Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει αργότερα σήμερα στο Μιλάνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του την Τετάρτη (30/08). Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του γερμανικού Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Παβάρ θα υπογράψει μέχρι το 2028. 

Την ίδια ώρα η Μπάγερν έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Παβάρ και όπως αναφέρθηκε χθες οι «Βαυαροί» διαπραγματεύονται με την Τσέλσι για τον Τρέβοχ Τσάλομπα. Για την ώρα φέρεται να προκύπτει μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών αφού οι «μπλε» απέρριψαν την πρόταση για δανεισμό του Άγγλου αφού επιθυμούν να τον πουλήσουν. Ο νεαρός Άγγλος πάντως θέλει να επανασυνδεθεί με τον Τόμας Τούχελ, με τον οποίο έχει συνομιλήσει. Επιπλέον η Μπάγερν εδώ και καιρό έχει ψηλά στη λίστα της και τον κεντρικό αμυντικό της Σαουθάμπτον, Αρμέλ Μπέλα Κότσαπ.