Εξαλλος ο Τούχελ με δημοσιογράφο που τον ρωτούσε για περαιτέρω ενίσχυση

Εξαλλος ο Τούχελ με δημοσιογράφο που τον ρωτούσε για περαιτέρω ενίσχυση

Κώστας Τόπας 11:14 - 29.08.2023

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, έγινε έξαλλος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου ο οποίος ρώτησε τον Γερμανό τεχνικό για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές από τους Βαυαρούς.

Ο Χάρι Κέιν χτύπησε δύο φορές στο εντός έδρας ντεμπούτο του για τους πρωταθλητές της Bundesliga κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, φτάνοντας τρία γκολ σε δύο παιχνίδια με τη νέα του ομάδα. Όμως, ενώ ο Τόμας Τούχελ θα ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ένας δημοσιογράφος φαίνεται πως θέλει περισσότερα από τους Βαυαρούς, γι' αυτό και ρώτησε τον τεχνικός της Μπάγερν για το αν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής της Τσέλσι έγινε έξω φρενών όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε αν η Μπάγερν Μονάχου προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού χαφ. 

«Ρίχνεις λάδι στη φωτιά όπου δεν υπάρχει φωτιά. Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Έχουμε τρία εξάρια και έχουμε μια μεγάλη σεζόν μπροστά μας», ήταν η απάντηση του Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ξανά, αναφέροντας τα σχόλια του Τούχελ πριν από τον αγώνα ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει χαφ από τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν σε περίπτωση που δεν έρθει ενίσχυση.

Ο δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να δώσει συνέχεια ρωτώντας «θα τεθεί ξανά στο τραπέζι η ενίσχυση στα χαφ;», για να απαντήσει εκ νέου ο Τούχελ: «Συζητάτε όλη την ώρα για αυτό το θέμα. Δεν έχω νέα στοιχεία. Έχω πει κάτι για αυτό αρκετές φορές».