Ενδιαφέρεται για Κέρερ και Μπέλα Κότσαπ η Μπάγερν Μονάχου

Τίλο Κέρερ

i

©PrtScr

Ενδιαφέρεται για Κέρερ και Μπέλα Κότσαπ η Μπάγερν Μονάχου

Κώστας Τσιακλής 18:18 - 23.08.2023

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ενισχυθεί στην άμυνα και φέρεται να ενδιαφέρεται για τους Τίλο Κέρερ και Αρμέλ Μπέλα Κότσαπ.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο μεταγραφικό παζάρι και πλέον εστιάζει στον αμυντικό τομέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του εξωτερικού οι «Βαυαροί» ενδιαφέρονται για την απόκτηση των Αρμέλ Μπέλα Κότσαπ και Τίλο Κέρερ

Το σίριαλ της αναζήτησης τερματοφύλακα στη Μπάγερν Μονάχου όπως όλα δείχνουν έχει φτάσει στο τέλος του με τη βαυαρική ομάδα να τα έχει βρει σε όλα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Νταν Πέρετς έναντι του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον μετά τη μεταγραφή του Ισραηλινού γκολκίπερ αλλά και του Χάρι Κέιν, η ομάδα του Τόμας Τούχελ εστιάζει την προσοχή της για ενίσχυση στην αμυντική γραμμή. 

Εκεί έχει ήδη αποκτηθεί ο Κιμ Μιν Τζάε με 50 εκατομμύρια ευρώ από τη Νάπολι και ο Ραφαέλ Γκερέιρο με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η επικείμενη αποχώρηση του Μπεντζαμίν Παβάρ για λογαριασμό της Ίντερ όμως δημιουργεί ένα κενό στο δεξί άκρο της άμυνας και σύμφωνα με την Daily Mail η Μπάγερν Μονάχου θέλει να τον αντικαταστήσει με τον Τίλο Κέρερ της Γουέστ Χαμ. Όπως αναφέρεται ο 26χρονος Γερμανός είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γάλλου αφού είναι και γνωστός στον Τόμας Τούχελ, με τον οποίο συνυπήρξε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πέραν του Κέρερ η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει επίσης την περίπτωση του Αρμέλ Μπέλα Κότσαπ. Σύμφωνα και πάλι με την Daily Mail αλλά και τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ το ενδιαφέρον των Γερμανών είναι ιδιαίτερα ζεστό για τον συμπατριώτη τους και μάλιστα ο ίδιος είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον υποβιβασμό της Σαουθάμπτον, από τον σύλλογο έχουν αποχωρήσει μεταξύ άλλων δυνατά ονόματα όπως οι Τζέιμς Γουόρντ Πράους, Ρομέο Λάβια και Μοχάμεντ Σαλισού. Πάντως για τον Μπέλα Κότσαπ ενδαιφέρεται και η Μπορούσια Ντόρτμουντ και έτσι ίσως δούμε ένα «κλάσικο» και εκτός αγωνιστικών χώρων για την περίπτωση του.