Η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει Έζε και Νούνιες (vid)

Εμπερέτσι Έζε

i

©printscreen

Η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει Έζε και Νούνιες (vid)

Ορέστης Καδδάς 16:37 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 23.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά το ναυάγιο με τον Λούκας Πακετά στρέφει την προσοχή της στον Εμπερέτσι Έζε της Κρίσταλ Πάλας.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίσει τις προσπάθειές της για την ενίσχυση του ρόστερ και μετά την επικείμενη μεταγραφή του Τζερεμί Ντοκού για 60 εκατομμύρια ευρώ από τη Ρεν στρέφεται και στον Εμπερέτσι Έζε της Κρίσταλ Πάλας

Ο πρωταρχικός στόχος ήταν ο Λούκας Πακέτα, αλλά τα χρήματα που ζητήσουμε η Γουέστ Χαμ, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος για πιθανό παράνομο στοιχηματισμό έκαναν τη Σίτι να ασχοληθεί με διαφορετικές περιπτώσεις.

Φυσικά ούτε αυτή η μεταγραφή πρόκειται να της βγει φθηνά, καθώς όπως μεταδίδει η «Mail Sport» η Κρίσταλ Πάλας θα ζητήσει πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ για τον 25χρόνο.

Θυμίζουμε ότι οι «Πολίτες» έχουν χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα των Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος υπολογίζεται να επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στο 2024 και επομένως ενδιαφέρονται για την μεσοεπιθετική ενίσχυσή τους. 

Ο Έζε την σεζόν που μας πέρασε ήταν βασικός στην ομάδα τους Λονδίνου παίζοντας και στα 38 ματς του πρωταθλήματος έχοντας 10 γκολ και 4 ασίστ. Η Πάλας τον έφερε το 2020 από την ΚΠΡ για σχεδόν 18 εκατομμύρια ευρώ. 

Αυτόν τον Ιούνιο έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Αγγλίας στο ματς των προκριματικών του Γιούρο του 2024 απέναντι στη Μάλτα.

Στο στόχαστρο και ο Νούνιες με την περίπτωσή να είναι πιο δύσκολη

Πέρα από τον ταλαντούχο Άγγλο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα εξετάζει και τον Ματέους Νούνιες της Γουλβς για το κέντρο της. Η περίπτωσή του είναι αρκετά πιο δύσκολη, καθώς οι «Λύκοι» δεν θέλουν να τον δώσουν τόσο αργά στο μεταγραφικό παράθυρο μη έχοντας βρει από πριν τον αντικαταστάτη του.