Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ντοκού

Τζερεμί Ντοκού

i

©Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ντοκού

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:26 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 21.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεν για την πώληση του Τζερεμί Ντοκού έναντι 60 εκατομμύριων ευρώ, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ εγκατέλειψε τη Μάντσεστερ Σίτι και την Αγγλία για τα την Αλ Αχλί, έχοντας κάνει το τρεμπλ στην τελευταία του χρονιά. Ο Αλγερινός εξτρέμ δέχτηκε την προσφορά της ομάδας από το τη Τζέντα, βάση της οποίας θα καρπώνεται 34 εκατομμύρια το χρόνο μέχρι το 2027. Η Σίτι από τη μεριά της έβαλε το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της και πλέον έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του. 

Ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται να είναι ο Τζερεμί Ντοκού της Ρεν. Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίστιο Ρομάνο η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Ρεν για τον Βέλγο ποδοσφαιριστή έναντι 60 εκατομμύριων ευρώ. 

Ο Ντοκού βρίσκεται στη Ρεν από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και αποκτήθηκε με 26 εκατομμύρια ευρώ από την Άντερλεχτ. Συνολικά με τους Γάλλους έχει φτάσει τις 92 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 12 γκολ και 10 ασίστ. Επίσης ο Ντοκού έχει καταγράψει και τις πρώτες του εμφανίσεις με την Εθνική Βελγίου. Στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο ο νεαρός έδωσε το παρών του ωστόσο αγωνίστηκε μόλις για 18 λεπτά. 

Πρόταση της Σίτι σε Ρεν για Ντοκού
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:28 - 21.08.2023

Πρόταση της Σίτι σε Ρεν για Ντοκού

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αξιολογήσει τον Τζερεμί Ντοκού ως τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει τον Ριγιάντ Μαχρέζ και κατέθεσαν πρόταση στη Ρεν για την απόκτηση του.

Η δεύτερη επιλογή της Σίτι είχε φημολογηθεί ότι ήταν ο Μάικλ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας ωστόσο η περίπτωση του έχει ξεκαθαρίσει. Η Τσέλσι ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης του όμως οι «αετοί» αποφάσισαν να κινηθούν νομικά απέναντι στην ομάδα του Ποτσετίνο, κάτι που έκανε τους «μπλε» να αποχωρήσουν από τις διαπραγματεύσεις. Επιπλέον ο Ολίσε υπέγραψε και νέο συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027.