Το γκολ του Άλβαρες ήταν αρκετό για τη Μάντσεστερ Σίτι, 1-0 τη Νιούκαστλ

Χούλιαν Άλβαρες

i

©Getty Images

Το γκολ του Άλβαρες ήταν αρκετό για τη Μάντσεστερ Σίτι, 1-0 τη Νιούκαστλ

Δημήτρης Χούπης 00:43 - 20.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι χάρη στο γκολ του Χούλιαν Άλβαρες επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ και πέτυχε το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι αγχώθηκε, αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Νιούκαστλ και έκανε το 2/2 στην Premier League, παραμένοντας στην κορυφή μαζί με την Μπράιτον, η οποία νωρίτερα έριξε «τεσσάρα» στην έδρα της Γουλβς

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν κυρίαρχη, αφού είχε τόσο τις φάσεις όσο και την κατοχή του αγώνα. Παρόλα αυτά δεν είχε απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Πόουπ. Το γκολ όμως ήρθε χάρη στον Χούλιαν Άλβαρες, ο οποίος άνοιξε για φέτος λογαριασμό στο πρωτάθλημα. 

Ο Αργεντινός κεντρικός επιθετικός μετά από πάσα του Φόντεν έκανε ένα σουτ, το οποίο κατέληξε στην πάνω αριστερή γωνία του Πόουπ για το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν έληξε έτσι, με τη Σίτι να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο του αγώνα. 

Στο δεύτερο η κατάσταση με την κατοχή δεν άλλαξε, με τους «πολίτες» να έχουν ελαφρά περισσότερη, ωστόσο η Νιούκαστλ έγινε λίγο πιο ενεργή επιθετικά. Τη μεγάλη φάση όμως την είχε η ομάδα του Μάντσεστερ με τον Χάαλαντ, ο οποίος έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της ομάδας του Έντι Χάου

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τους τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τους «γλάρους». 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ