Τα έψαλλε σε οπαδό της Σίτι ο Γκουαρδιόλα: «Ελα εσύ και κάτσε στη θέση μου» (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Τα έψαλλε σε οπαδό της Σίτι ο Γκουαρδιόλα: «Ελα εσύ και κάτσε στη θέση μου» (vid)

Κώστας Τόπας 14:31 - 20.08.2023

Η νίκ της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νιούκαστλ (1-0) σημαδεύτηκε από μια στιγμή έντασης μεταξύ του Πεπ Γκουαρδιόλα και ενός οπαδού που βρισκόταν στις εξέδρες του «Έτιχαντ».

Όλα έγιναν, αναφέρει η «Daily Star», περίπου 10 λεπτά από το σφύριγμα της λήξης, την ώρα που η Νιουκάστλ πίεζε στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Γκουαρδιόλα ακόμα δεν είχε αλλάξει καθόλου την ομάδα του-κάτι που τελικά δεν έκανε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα- και άκουσε έναν οπαδό να φωνάζει από τον πάγκο: «Κάνε αλλαγή!».

Μη ικανοποιημένος με αυτά που άκουσε, ο Πεπ Γκουαρδιόλα γύρισε και απάντησε στον οπαδό. Οπως μάλιστα εξήγησε ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος το αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου: «Μου είπε να κάνω αλλαγή. Έτσι απάντησα: 'Έλα, κάτσε εδώ στη θέση μου και κάνε το μόνος σου!'».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μάντσεστερ Σίτι αγχώθηκε, αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Νιούκαστλ και έκανε το 2/2 στην Premier League, παραμένοντας στην κορυφή μαζί με την Μπράιτον, η οποία νωρίτερα έριξε «τεσσάρα» στην έδρα της Γουλβς. Την επόμενη αγωνιστική οι Πολίτες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Σέφιλντ Γιουνάινεντ (27/08) για την 3η αγωνιστική της Premier League.