Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Κανσέλο στην Μπαρτσελόνα

Κούντους - Κανσέλο

i

©Intime

Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Κανσέλο στην Μπαρτσελόνα

Δημήτρης Χούπης 09:41 - 22.08.2023

Η μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο στην Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου, με τον Πορτογάλου να υπογράφει ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της συνέχειας της χρονιάς, έχοντας τον Ζοάο Κανσέλο στην κορυφή της λίστας. Όπως φαίνεται μάλιστα η μεταγραφή του είναι θέμα ωρών.

Πιο αναλυτικά οι «μπλαουγκράνα» τα έχουν βρει τόσο με τον παίκτη όσο και με τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Πορτογάλος αναμένεται σύντομα να αποκτηθεί από την ομάδα της Βαρκελώνης. Θα υπογράψει ως δανεικός με οψιόν αγοράς. 

Η ομάδα του Τσάβι ήθελε τον διεθνή ακραίο μπακ εδώ και αρκετό καιρό. Από τη στιγμή μάλιστα που ήταν φευγάτος από τους «πολίτες» άρχισε να κινείται πιο έντονα για την απόκτησή του. Κι όπως φαίνεται θα γίνει σύντομα παίκτης της Μπαρτσελόνα. 

Ο Πορτογάλος τον περασμένη Δεκέμβρη είχε δοθεί δανεικό στην Μπάγερν Μονάχου, κάτι που για τον ίδιο δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή. Αυτή ήταν μια κίνηση που είχε δημιουργήσει την απορία αρκετών, καθώς επρόκειτο για έναν παίκτη που ήταν βασικός και αναντικατάστατος. 

Η θητεία του 29χρονου στη γερμανική ομάδα δεν ήταν και η καλύτερη για τον ίδιο. Μετά το τέλος της σεζόν οι Βαυαροί δεν ήθελαν να τον κρατήσουν, ενώ την ίδια ώρα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον ήθελε. Κι ας έλεγε για ένα διάστημα πως του ήταν χρήσιμος, η μη χρήση του σε κανέναν από τους αγώνες που έχει παίξει μέχρι στιγμής, δήλωνε πως μάλλον δεν τον έχει στα πλάνα του. 

Κάτι που έγινε και πράξη, αφού όπως φαίνεται θα δοθεί ξανά δανεικός, αυτή τη φορά στην Μπαρτσελόνα.