Βρήκε τον εκλεκτό της για τα γκολπόστ η Μπάγερν (vid)

Ντάνιελ Πέρετς

i

©Printscreen

Βρήκε τον εκλεκτό της για τα γκολπόστ η Μπάγερν (vid)

Ορέστης Καδδάς 11:35 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 23.08.2023

Οριστική πρέπει να θεωρείται πλέον η συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Νταν Πέρετς.

Το σίριαλ της αναζήτησης τερματοφύλακα στη Μπάγερν Μονάχου όπως όλα δείχνουν έχει φτάσει στο τέλος του με τη βαυαρική ομάδα να τα έχει βρει σε όλα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Νταν Πέρετς έναντι του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια ο Ισραηλινός πρoτού υπογράψει στην ομάδα του Τόμας Τούχελ θα παίξει ένα τελευταίο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της Μακάμπι, η οποία την Πέμπτη αντιμετωπίζει την σλοβένικη Τσέλιε για τα playoffs του Conference League.

Ο 23χρόνος τερματοφύλακας βρίσκεται στο σύλλογο από το Τελ Αβίβ από το πολύ μικρή ηλικία όντας μέρος των ακαδημιών της ομάδας και τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο βασικός γκολκίπερ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια κρατώντας το μηδέν σε 25 από αυτά

Η Μπάγερν είναι σε αναζήτηση τερματοφύλακα έπειτα από την αποχώρηση του Γιάν Ζόμερ για την Ίντερ και τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνουελ Νόιερ σε ατύχημα ενώ έκανε σκι τον περασμένο Δεκέμβριο. Έως τώρα τη θέση βασικού έχει πάρει ο Σβεν Ούλραϊχ με τους «Βαυαρούς» όμως να θέλουν και άλλες λύσεις, δεδομένου ότι η κατάσταση του Νόιερ είναι ακόμα ρευστή σχετικά με το πότε θα είναι 100% έτοιμος.