Έκανε το 2/2 η Ίντερ δίχως να... ιδρώσει
i

© Photo by Enrico Locci/Getty Images

Έκανε το 2/2 η Ίντερ δίχως να... ιδρώσει

Δημήτρης Χούπης 23:38 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 28.08.2023

Η Ίντερ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στη «Sardegna Arena», από την οποία έφυγε με το «τρίποντο», νικώντας την Κάλιαρι με 2-0.

Μετά τις Μίλαν, Νάπολι και Βερόνα, η Ίντερ έγινε η τέταρτη ομάδα στη Serie A που κάνει το 2/2! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι «καθάρισε» από ημίχρονο την Κάλιαρι μέσα στην έδρα της και πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 για τη 2η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και στο 14' είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες με ένα σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή τράνταξε το δοκάρι. Έπειτα από 7 λεπτά ήρθε και το γκολ, με τον Ντούμφρις να νικά τον Ραντούνοβιτς μετά από ασίστ του Τουράμ για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν άμεση αντίδραση και στο 24' έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με τον Νάντεθ να επιχειρεί ένα σουτ μετά από ωραία ενέργεια, αλλά η άμυνα των «νερατζούρι» καθάρισε τη φάση. Και μετά από 6 λεπτά η Ίντερ καθάρισε και το ματς, όταν ο Λαουτάρο ύστερα από ασίστ του Ντιμάρκο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Στην επανάληψη η Κάλιαρι είχε τις στιγμές της και ένα διάστημα στο οποίο ήταν ανώτερη της Ίντερ, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα οι «νερατζούρι» να φύγουν με το «τρίποντο» από τη «Sardegna Arena».

Νωρίτερα, Σαλερνιτάνα και Ουντινέζε ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Ο Σάμαρτζιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 57', αλλά ο Ντία έφερε το ματς στα ίσια στο 72', γράφοντας το τελικό 1-1.