Γκέλα για τη Γιουβέντους - Ματσάρα χωρίς νικητή μεταξύ Φιορεντίνα και Λέτσε

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

©Getty Images

Γκέλα για τη Γιουβέντους - Ματσάρα χωρίς νικητή μεταξύ Φιορεντίνα και Λέτσε

Δημήτρης Χούπης 21:30 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 27.08.2023

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπολόνια, η οποία πήρε ισοπαλία (1-1) στο Τορίνο, την ώρα που στο Artemio Franchi Φιορεντίνα και Λέτσε πρόσφεραν ματσάρα χωρίς νικητή (2-2).

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Τορίνο μεταξύ της Γιουβέντους με την Μπολόνια για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A

Στο πρώτο ημίχρονο η Γιουβέντους είχε την κατοχή του αγώνα, αλλά η Μπολόνια είχε τις ευκαιρίες. Στο 24' μάλιστα η ομάδα του Τιάγκο Μότα άνοιξε το σκορ. Ο Λιούις Φέργκιουσον σούταρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0. Νωρίτερα μάλιστα η Μπολόνια είχε «στείλει» μήνυμα στη Γιουβέντους, καθώς ο Εντόι έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Περίν απέκρουσε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπήκε δυνατά και στο 57ο λεπτό ο Βλάχοβιτς σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από εξέταση της φάσης από το VAR. 

Στη συνέχεια η «γηραιά κυριά» πίεσε έχασε φάσεις και στο 80΄ τελικά βρήκε την απάντηση. Ο Βλάχοβιτς μετά από σέντρα του Λινγκ Τζούνιορ έκανε με κεφαλιά το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. 

Ματσάρα χωρίς νικητή στο Artemio Franchi 

Φιορεντίνα και Λέτσε έδωσαν ένα πολύ ωραίο ματς, το οποίο όμως έληξε ισόπαλο 2-2. 

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, αφού αμφότερες σκόραραν δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο άνηκε στους «βιόλα» αφού στο τρίτο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Νίκο Γκονζάλες, ενώ στο 25' ο Ντάνκαν έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του. 

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Λέτσε είχε απαντήσεις. Αρχικά στο 49' μείωσε με τον Ράφια και στο 76' ο Κρστόβιτς ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο 90+4' η Φιορεντίνα άγγιξε τη νίκη, αλλά το σουτ του Κουαμέ πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ