Ήττα της Ρόμα από τη Βερόνα - «Τεσσάρα» για τη Μίλαν κόντρα στην Τορίνο
i

©Getty Images

Ήττα της Ρόμα από τη Βερόνα - «Τεσσάρα» για τη Μίλαν κόντρα στην Τορίνο

Δημήτρης Χούπης 23:57 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 27.08.2023

Η Μίλαν συνεχίζει νικηφόρα το πρωτάθλημα αφού επικράτησε με ευκολία της Τορίνο με 4-1, την ίδια ώρα που η Ρόμα έχασε από τη Βερόνα εκτός έδρας με 2-1.

Η Ρόμα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ελλάς Βερόνα, η οποία την ίδια ώρα έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Serie A

Η Βερόνα μόλις στο 4ο λεπτό σόκαρε τη Ρόμα, αφού σκόραρε με τον Ντούντα. Ο οποίος έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία. Στη συνέχεια οι «τζιαλορόσι» άρχισαν πιέζουν και να κρατάνε την μπάλα στα πόδια τους. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Κριστάντε, τον Πελεγκρίνι και τον Ζαλέφσκι, αλλά τα τελειώματά τους θα κατέληγαν είτε στο δοκάρι, είτε σε αμυντικούς της Βερόνα, είτε έξω.

Στο 42' η Ρόμα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Χόνγκλα, παρόλα αυτά η φάση εξετάστηκε από το VAR και ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του. Η ομάδα του Μουρίνιο έχανε τις φάσεις, η Βερόνα όμως βρήκε και δεύτερο γκολ. Στο 45+3' ο Ενγκογκέ μετά από ασίστ του Ντούντα έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση από τη Ρόμα συνεχίστηκε και τελικά βρήκε το γκολ. Στο 56' ο Μπελότι βρήκε τον Αουάρ και αυτός με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια όμως η ομάδα της Ρώμης δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Μοντιπό. Στο 85' η Βερόνα έμεινε με δέκα, αφού ο Χιέν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Το σκορ όμως παρέμεινε έτσι και ομάδα από τη Βερόνα πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. 

«Τεσσάρα» για τη Μίλαν απέναντι στην Τορίνο

Η Μίλαν ήθελε ένα ημίχρονο για να «καθαρίσει» την Τορίνο, την οποία κέρδισε 4-1 και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος λοιπόν ήταν φοβερό, έχοντας τέσσερα γκολ σε διάστημα δώδεκα λεπτών. Το σκορ το άνοιξε ο Πούλισιτς στο 33', γκολ νούμερο δύο για τον Αμερικανό μεσοεπιθετικό με τη φανέλα των «ροσονέρι». Ωστόσο τρία λεπτά μετά ο Σούρς ισοφάρισε για την Τορίνο μετά από ασίστ του Ρίτσι.

Στο 43' όμως η ομάδα του Μιλάνου μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ. Ο Ζιρού από τα έντεκα βήματα ευστόχησε και έκανε το 2-1. Τέσσερα λεπτά μετά (45+2') ο Τεό Ερναντές έκανε το 3-1.

Επαναστατική αλλαγή στη διαιτησία της Ιταλίας!
SERIE A

19:52 - 23.08.2023

Επαναστατική αλλαγή στη διαιτησία της Ιταλίας!

H αναμέτρηση της 2η αγωνιστικής της Serie A, μεταξύ Ελλάς Βερόνα και Ρόμα, αναμένεται να μείνει στην ιστορία, αφού πρόκειται να σπάσει ένα «ταμπού» του Ιταλικού ποδοσφαίρου, όσον αφορά τη διαιτησία και τα κριτήρια ορισμού του εκάστοτε διαιτητή.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Ως αποτέλεσμα αυτού οι παίκτες του Πιόλι βρήκαν και τέταρτο γκολ από τα έντεκα βήματα, με τον Ζιρού στο 65' να ευστοχεί και να βάζει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το 4-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η Μίλαν συνεχίζει με νίκη στη Serie A.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ