Η Σουλούκου βρίσκεται στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Λουκάκου στη Ρόμα

Λίνα Σουλούκου

i

© Intime

Η Σουλούκου βρίσκεται στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Λουκάκου στη Ρόμα

Κώστας Τσιακλής 21:27 - 22.08.2023

Η Διευθύνων Σύμβουλος της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, βρίσκεται στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί για τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι.

Η Ρόμα φέρεται να θέλει να αποκτήσει τον Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι και η Διευθύνων Σύμβουλος των «τζιαλορόσι», Λίνα Σουλούκου, βρίσκεται στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με τους «μπλε» αλλά και τον ίδιο τον παίκτη.

Το σήριαλ με το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου συνεχίζεται. Ο Βέλγος επιθετικός δεν υπολογίζεται από την Τσέλσι και φέρεται να προπονείται με την ομάδα κάτω των 21 ετών. Αρκετές ομάδες τον ήθελαν ωστόσο καμία δεν προχώρησε στην απόκτηση του.

Μια από αυτές ήταν και η Ίντερ, η οποία όμως απέσυρε το ενδιαφέρον της όταν έμαθε για τις συνομιλίες του Βέλγου με τη Γιουβέντους. Από την άλλη οι «μπιανκονέρι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους ωστόσο για να το πετύχουν θα πρέπει να αποχωρήσει πρώτα ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ενδιαφέρον υπάρχει επίσης και από τη Σαουδική Αραβία όμως ο Λουκάκου θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Στο Λονδίνο η Σουλούκου

Κάπου εδώ στην κουβέντα φαίνεται να μπαίνει και η Ρόμα. Όπως αναφέρει η γνωστή εφημερίδα Gazzetta dello Sport οι «τζιαλορόσι» θέλουν να αγοράσουν τον Λουκάκου και η Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Λίνα Σουλούκου βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί τόσο με την Τσέλσι, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Λουκάκου βρίσκεται στην Τσέλσι από τον Αύγουστο του 2021, όταν και αποκτήθηκε με 113 εκατομμύρια ευρώ από την Ίντερ. Την περασμένη σεζόν ο Βέλγος επιθετικός είχε δοθεί δανεικός ξανά στους «νερατζούρι», με τους οποίους είχε 14 γκολ και επτά ασίστ σε 37 εμφανίσεις. Από την άλλη με την Τσέλσι μετράει 15 γκολ και τρεις ασίστ σε 59 συμμετοχές.