Ύμνος στην Ελλάδα από τη Γουέστ Χαμ με την ανακοίνωση του Μαυροπάνου: «Από τους δρόμους της Αθήνας...» (vid)

Ύμνος στην Ελλάδα από τη Γουέστ Χαμ με την ανακοίνωση του Μαυροπάνου: «Από τους δρόμους της Αθήνας...» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:16 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 22.08.2023

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Στουτγκάρδη.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ντίνου Μαυροπάνου έλαβε τέλος, καθώς τα «σφυριά» σήμερα (22/8) ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.  

Ο Μαυροπάνος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει μέχρι το 2028 στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, ενώ δαπανήθηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Κάπως έτσι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί στη Γουέστ Χαμ. 

Ο νεαρός Ελβετός με Ελληνική καταγωγή αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σεν Γκάλεν και όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Με την ελβετική ομάδα έχει φτάσει τις 153 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιθυμία του Μαυροπάνου ήταν να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε πρώτη φορά για λογαριασμό της Άρσεναλ, ύστερα από τρία χρόνια στη Γερμανία, αρχικά ως δανεικός και από πέρυσι το καλοκαίρι με ενεργοποίηση ρήτρας αγοράς ύψους 3.200.000.

Ο Μαυροπάνος μέτρησε 89 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Σε αυτόν τον αριθμό έχει απολογισμό επίσης οκτώ γκολ και δύο ασίστ. Μάλιστα το ένα τέρμα ήρθε φέτος στα μπαράζ παραμονής απέναντι στο Αμβούργο.