Οι λεπτομέρειες γύρω από το «χρυσό» deal του Μαυροπάνου στη Γουέστ Χαμ

Ντίνος Μαυροπάνος

i

©Intime

Οι λεπτομέρειες γύρω από το «χρυσό» deal του Μαυροπάνου στη Γουέστ Χαμ

Κώστας Τόπας 09:53 - 20.08.2023

Τη φανέλα της Γουέστ Χαμ προβάρει ο Ντίνος Μαυροπάνος, για τον οποίο τα «σφυριά» έβγαλαν 20.000.000 ευρώ από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν από την Στουτγκάρδη.

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Ντίνου Μαυροπάνου είχε συνδεθεί με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι και τις Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ. Ωστόσο, ο 25χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός θα γίνει κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ.

Επιθυμία του Μαυροπάνου ήταν να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε πρώτη φορά για λογαριασμό της Άρσεναλ, ύστερα από τρία χρόνια στη Γερμανία, αρχικά ως δανεικός και από πέρυσι το καλοκαίρι με ενεργοποίηση ρήτρας αγοράς ύψους 3.200.000. Η Γουέστ Χαμ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Έλληνα στόπερ, καθώς η Στουτγκάρδη αποδέχθηκε την πρόταση που κατέθεσαν τα σφυριά ύψους 20.000.000 ευρώ.

Οπως αναφέρει μάλιστα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η γερμανική ομάδα θα λάβει ακόμη 5.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους, ενώ το 10% της μεταγραφής του Μαυροπάνου θα πάει στην Άρσεναλ, η οποία είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Μαυροπάνος μέτρησε 89 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Σε αυτόν τον αριθμό έχει απολογισμό επίσης οκτώ γκολ και δύο ασίστ. Μάλιστα το ένα τέρμα ήρθε φέτος στα μπαράζ παραμονής απέναντι στο Αμβούργο.