Τέλος ο Πακετά από την εθνική Βραζιλίας μετά τις κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό

Λουκάς Πακετά

i

©Intime

Τέλος ο Πακετά από την εθνική Βραζιλίας μετά τις κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό

Κώστας Τόπας 13:49 - 19.08.2023

Ο Λούκας Πακετά αποκλείστηκε από τους δύο επόμενους προκριματικούς αγώνες της εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, μετά τις κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό.

Η μεταγραφή του Λουκάς Πακετά στη Μάντσεστερ Σίτι δεν θα ολοκληρωθεί όπως όλα δείχνουν, με τις τελευταίες εξελίξεις να αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος βρίσκεται υπό διερεύνηση από την FA για παράνομο στοιχηματισμό.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Αγγλική Ομοσπονδία για παράνομο στοιχηματισμό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ λοιπόν οι έρευνες επικεντρώνονται σε στοιχήματα που έλαβαν μέρος στη Βραζιλία. Την ίδια ώρα ο Πακετά δηλώνει αθώος και έκπληκτος με αυτές τις κατηγορίες. Όπως ισχυρίζεται η Daily Mail αυτός είναι και ο λόγος που δεν προχώρησε μέχρι τώρα η μεταγραφή του στους «πολίτες».

Αυτό οδήγησε την Ομοσπονδία της εθνικής Βραζιλίας να προχωρήσει στον αποκλεισμό του Πακετά, τουλάχιστον, για δύο επόμενους προκριματικούς αγώνες της εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Ο Πακετά εντάχθηκε στη Γουέστ Χαμ μόλις το περασμένο καλοκαίρι όταν αποκτήθηκε με περίπου 43 εκατομμύρια ευρώ από τη Λυών. Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό πέντε γκολ και επτά ασίστ. Ο 25χρονος είναι διεθνής και με την Εθνική Βραζιλίας, με την οποία έχει εννέα τέρματα σε 42 εμφανίσεις.