Θέλει Ρόμα ο Λουκάκου

Ρόμελου Λουκάκου

i

©twitter/@DeadlineDayLive

Θέλει Ρόμα ο Λουκάκου

Μαρία Δαλιάνη • 13:28 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται εδώ και καιρό στην πόρτα της εξόδου της Τσέλσι με τον Βέλγο επιθετικό να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα.

Στην Ιταλία από ότι φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομέλου Λουκάκου με την Ρόμα να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. 

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η CEO του  συλλόγου Λίνα Σουλούκου πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο προκειμένου να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με με τους ανθρώπους της Τσέλσι και να προσπαθήσει να ολοκληρώσει ένα πολύ δύσκολο deal, αλλά και μια τεράστια μεταγραφή. Ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται εκτός πλάνων της Τσέλσι και μάλιστα προπονείται με την Κ21 της ομάδας ενώ δεν έχει καμία επικοινωνία με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Το όνομα του Βέλγου επιθετικού είχε συνδεθεί έντονα με τη Γιουβέντους, καθώς οι δύο πλευρές ήθελαν να «πυροδοτήσουν» μία ανταλλαγή βόμβα ανάμεσα σε Λουκάκου και Βλάχοβιτς όμως τελικά το «deal» δεν ολοκληρώθηκε. Παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους ήθελε στο ρόστερ της τον Λουκάκου και ο Βέλγος αρχικά ήθελε να αγωνιστεί στην «γηραιά κυρία» τα δεδομένα άλλαξαν.

Όπως αναφέρει η Telegraph ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ρόμα για συνεχίσει με δανεισμό στην ομάδα της Ρώμης.

Η Τσέλσι ήθελε πάση θυσία να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του και να τον παραχωρήσει σε κανονική μεταγραφή, ωστόσο από την στιγμή που δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με την Γιουβέντους οι Άγγλοι δεν αποκλείουν τον δανεισμό του Βέλγου στράικερ.

Ο Λουκάκου την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ίντερ ως δανεικός και πέτυχε 14 γκολ και έδωσε 7 ασίστ σε 37 παιχνίδια κυρίως ερχόμενος από τον πάγκο.