Απίστευτο! Το πούλμαν της Γιουβέντους τράκαρε με το περιπολικό που το συνόδευε
i

©Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Απίστευτο! Το πούλμαν της Γιουβέντους τράκαρε με το περιπολικό που το συνόδευε

Κώστας Τσιακλής 10:26 - 21.08.2023

Το πούλμαν που μετέφερε τη Γιουβέντους στο γήπεδο της Ουντινέζε με κάποιον απίθανο τρόπο τράκαρε με το περιπολικό που το συνόδευε.

Ένα απίθανο περιστατικό διαδραμτίστηκε πριν από τον εκτός έδρας αγώνα της Γιουβέντους με την Ουντινέζε αφού το πούλμαν που μετέφερε τους «μπιανκονέρι» τράκαρε με ένα περιπολικό που το συνόδευε.

Η Γιουβέντους ταξίδεψε στο Ούντινε στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Serie A όμως δεν το έκανε και με απόλυτη επιτυχία. Όπως συνηθίζεται η ομάδα μεταφέρθηκε με πούλμαν, το οποίο όμως για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους τράκαρε με το περιπολικό της αστυνομίας που το συνόδευε. Κάπως έτσι το πούλμαν βγήκε νοκ-άουτ και η αποστολή της Γιουβέντους μεταφέρθηκε στο γήπεδο με δύο αναπληρωματικά λεωφορεία. Παρά το γεγονός δεν υπήρξε κάποια καθυστέρηση ή αναβολή του παιχνιδιού.

Εντυπωσιακοί οι «μπιανκονέρι», καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο

Η παροιμία «η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται» δεν ισχύει στην περίπτωση της Γιουβέντους. Σε αντίθεση με το πούλμαν, η μηχανή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δούλεψε άψογα και ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα της στη Serie A. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν άνετα εκτός έδρας με 3-0 της Ουντινέζε, καθαρίζοντας μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της αφού προηγήθηκε μόλις στο 2' με το όμορφο γκολ του Φεντερίκο Κιέζα.

Στο 20' οι «μπιανκονέρι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Μάλιστα η Γιουβέντους πρόλαβε να σκοράρει και τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με την κοντινή κεφαλιά του Αντριέν Ραμπιό στο 43'.