Σέζνι για Σαουδική Αραβία: «Υπάρχουν άλλα κίνητρα από το να κυνηγάμε χρήματα»

Βόιτσεχ Σέζνι

i

PrtScr

Σέζνι για Σαουδική Αραβία: «Υπάρχουν άλλα κίνητρα από το να κυνηγάμε χρήματα»

Κώστας Τόπας 08:49 - 18.08.2023

Ο Βόιτσεχ Σέζνι εξέφρασε τις απόψεις του για τις πρόσφατες μεταγραφές παικτών στη Σαουδική Αραβία, τονίζοντας ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες από το να κυνηγούν χρήματα οι ποδοσφαιριστές.

Καμία πρόθεση για μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία δεν έχει ο Βόιτσεχ Σέζνι. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους απέρριψε το ενδεχόμενο αποχώρησης τους σε συνέντευξή του στην πολωνική τηλεοπτική εκπομπή «TVP Sport», απαντώντας ότι προτιμά «ενδιαφέρουσες προκλήσεις». Ερωτηθείς για τους πολλούς παίκτες που αποφάσισαν να ενταχθούν στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας αυτό το καλοκαίρι, ο Πολωνός κίπερ υπογράμμισε ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες από τα χρήματα.

«Ξεκινάω τη συζήτηση με μερικά μηδενικά. Δεν μου λείπουν χρήματα στη ζωή μου. Προτιμώ ενδιαφέρουσες προκλήσεις και η υπεράσπιση της εστίας της Γιουβέντους είναι η πιο ενδιαφέρουσα πρόκληση που μπορώ να έχω», ανέφερε αρχικά ο Σέζνι, ο οποίος διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του και θα ξεκινήσει την έβδομη σεζόν του του Τορίνο.

«Διαβάζω ελάχιστα για το ποδόσφαιρο και ξέρω ότι έχουν πάει αρκετοί παίκτες στην Σαουδική Αραβία, κάτι που δεν με εκπλήσσει. Ανθυγιεινά ποσά κυκλοφορούν στα Μέσα ενημέρωσης. Καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να πάρει μια τέτοια απόφαση και μου φαίνεται αρκετά λογικό. Πιστεύω ότι αξίζει να έχουμε άλλες προτεραιότητες από το να κυνηγάμε χρήματα», αναφέρει στη συνέχεια ο Πολωνός.

«Πάντα σχεδίαζα να τελειώσω την καριέρα μου όταν είμαι στην κορυφή. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου μετά, με το ζόρι, και να συνειδητοποιήσω ότι δεν έχω ιδέα τι είναι η ζωή μετά. Ξέρω ότι το τέλος είναι κοντά, αλλά δεν είμαι λυπημένος γι' αυτό. Έχω κίνητρο να κάνω τα πάντα για τον σύλλογο και για τον εαυτό μου στα τελευταία μου χρόνια», κατέληξε ο Σέζνι.