Ο τραυματισμός του Ενκουνκού θα κρίνει αν θα προχωρήσει η μεταγραφή του Βλάχοβιτς στην Τσέλσι

Κρίστοφερ Ενκουκού

i

©printscreen

Ο τραυματισμός του Ενκουνκού θα κρίνει αν θα προχωρήσει η μεταγραφή του Βλάχοβιτς στην Τσέλσι

Μαρία Δαλιάνη • 11:30 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρίστοφερ Ενκουνκού θα κρίνουν αν θα προχωρήσει η Τσέλσι στην απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την απόκτηση του από την Τσέλσι, ο Κρίστοφερ Ενκουνκού, στάθηκε άτυχος. Ο Γάλλος επιθετικός της ομάδας του Λονδίνου τραυματίστηκε στο γόνατο, στο 22ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στη Ντόρντμουτ

Μετά την αλλαγή του επέστρεψε στο γήπεδο, περπατώντας, με τον  Μαουρίσιο Ποτσετίνο να κάνει λόγο για «μικρή ζημιά». Ωστόσο, η σοβαρότητα του τραυματισμού του Ενκουνκού θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες από το ιατρικό τιμ, το οποίο θα καθορίσει το διάστημα απουσίας του και δεν αποκλείεται οι Λονδρέζοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε μάλιστα έντονη φημολογία για μια ανταλλαγή «βόμβα» ανάμεσα σε Ρομέλου Λουκάκου και  Βλάχοβιτς. Οι «μπιακονιέρι» όπως φαίνεται τα έχουν βρει σε όλα με τον Βέλγο επιθετικό και το μόνο που ουσιαστικά απομένει για να ολοκληρωθεί για το «deal» είναι το «ΟΚ» της Τσέλσι.

Μετά και τον τραυματισμό του Γάλλου επιθετικού,  Κρίστοφερ Ενκουνκού, οι «μπλε» παρουσιάζονται πιο θερμοί σε ένα ενδεχόμενο ανταλλαγής καθώς αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ζημιά στο γόνατο τότε θα κινηθούν πιο έντονα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Από την στιγμή κιόλας που επιθυμία του Λουκάκου είναι να συνεχίσει την καριέρα εκτός Λονδίνου.

Ανταλλαγή Βλάχοβιτς - Λουκάκου θέλει η Γιουβέντους, μαζί με επιπλέον 40 εκατομμύρια ευρώ
SERIE A

20:05 - 02.08.2023

Ανταλλαγή Βλάχοβιτς - Λουκάκου θέλει η Γιουβέντους, μαζί με επιπλέον 40 εκατομμύρια ευρώ

Την διάθεση της Τσέλσι να παραχωρήσει τον Λουκάκου θέλει να εκμεταλλευτεί η Γιουβέντους, που έχει διάθεση να παραχωρήσει τον Βλάχοβιτς, αλλά παράλληλα να λάβει και ένα σημαντικό ποσό για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Να θυμίσουμε πως Γάλλος επιθετικός μετακόμισε στο Λονδίνο και την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι από τη Λειψία έναντι 60 εκατ. ευρώ και έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του, σκοράροντας 3 γκολ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στις Η.Π.Α. Πέρσι με τη γερμανική ομάδα ο Ενκουνκού έκανε μια γεμάτη σεζόν με απολογισμό 23 γκολ και εννέα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά μέτρησε 70 γκολ και 56 ασίστ σε 172 εμφανίσεις με τους «ταύρους» την τελευταία τετραετία.