Πώς ο Εντ Σίραν... τραυμάτισε τον Ενκουνκού! (vid)

Πώς ο Εντ Σίραν... τραυμάτισε τον Ενκουνκού! (vid)

Ορέστης Καδδάς 21:55 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 03.08.2023

Στην Τσέλσι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ο Κρίστοφερ Ενκουνκού αποχώρησε τραυματίας και η αιτία είναι ο διάσημος Άγγλος τραγουδιστής Εντ Σίραν.

Το τελευταίο φιλικό της Τσέλσι απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε ένα άσχημο απρόοπτο, τον τραυματισμό του Κρίστοφερ Ενκουνκού, εξαιτίας του άσχημου αγωνιστικού χώρου στο «Soldier Field» στο Σικάγο. Σε τί οφειλόταν όμως η κακή κατάσταση του χορταριού; Στον Εντ Σίραν που το προηγούμενο Σάββατο είχε συναυλία στο συγκεκριμένο γήπεδο, με αποτέλεσμα το χορτάρι να υποστεί πολλές φθορές εξαιτίας των 73.000 φαν του 32χρόνου.

Το πιο περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Σίραν σίγουρα δεν θα ήθελα να προκαλέσει αυτόν τον τραυματισμό σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Τσέλσι, καθώς ο πατέρας του την υποστηρίζει. Ο ίδιος πάντως παρά τις φήμες έχει πει ότι υποστηρίζει την Ίπσουιτς.

Ο διεθνής Γάλλος που έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στα φιλικά της Τσέλσι στις ΗΠΑ, ατύχησε να τραυματιστεί στο 20' έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο. Η συμμετοχή του έτσι στην πρώτη αγωνιστική της Premier League απέναντι στη Λίβερπουλ είναι αμφίβολη. Ο Ενκουνκού συμφώνησε με τους «Μπλε» τον προηγούμενο χειμώνα με την Τσέλσι να δίνει 60 εκατ. ευρώ στη Λειψία.

Στην τελευταία του χρονιά στους «Ταύρους» παρά ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε αρκετούς μήνες εκτός, αναγκάζοντάς τον να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο, πέτυχε 16 γκολ στη Bundesliga. Ταυτόχρονα βοήθησε τη Λειψία να κατακτήσει και το Κύπελλο Γερμανίας, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ στον τελικό απέναντι στην Αίντραχτ Φρανκφούρτης. 

Τη σεζόν 2021/2022 η χρονιά του ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή με τον Γάλλο να πετυχαίνει 20 γκολ και να σκοράρει για ακόμα μια φορά στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου τον οποίο κέρδισε και τότε η Λειψία, αυτήν τη φορά στα πέναλτι απέναντι στη Φράιμπουργκ. Εκείνη τη σεζόν πέτυχε και 7 γκολ στο Champions League.

Ο Ποτσετίνο σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ είπε: «Οι γιατροί τον κοιτάνε και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ελπίζουμε να είναι πίσω σύντομα στην ομάδα. Χρειαζόμαστε μερικές μέρες για να αξιολογήσουμε την κατάσταση». Το μόνο σίγουρο είναι πως το τελευταίο που θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας από το Λονδίνο είναι να χάσουν έναν ακόμα κομβικό παίκτη με τραυματισμό, κάτι που έχει ήδη γίνει με τον Γουέλσι Φοφανά, ο οποιός θα μείνει πολλούς μήνες εκτός γηπέδων με ρήξη χιαστού.