Τα βρήκε με Λουκάκου η Γιουβέντους - Περιμένουν την απάντηση της Τσέλσι οι Ιταλοί!

Ρόμελου Λουκάκου

i

©twitter/@DeadlineDayLive

Τα βρήκε με Λουκάκου η Γιουβέντους - Περιμένουν την απάντηση της Τσέλσι οι Ιταλοί!

Μαρία Δαλιάνη • 10:25 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η Γιουβέντους φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ρομέλου Λουκάκου και το μόνο που απομένει είναι η απάντηση της Τσέλσι.

Ο Βέλγος επιθετικός έχει εκφράσει εδώ και καιρό τη επιθυμία του να αποχώρησει από την Τσέλσι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό υπήρχε κρούση από τους «μπλε» για μια ανταλλαγή ανάμεσα σε Λουκάκου και Βλάχοβιτς με τους «Μπιακονιέρι» αρχικά, να παρουσιάζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση διαδραματίζει και το γεγονός πως και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους.

Η «γηραιά Κυρία» φαίνεται να έχει κάνει στροφή 360 μοιρών αφού στην αρχή παρουσιαζόταν αρνητική σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο ανταλλαγής όμως από ότι φαίνεται έχει έρθει σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον  Ρομέλου Λουκάκου και το μόνο που απομένει είναι το «ΟΚ» της Τσέλσι. Η διοίκηση των «μπιακονιέρι» δεν προσπαθεί μόνο να ενισχύσει την επιθετικής γραμμή αλλά θέλει να βγει και κερδισμένη καθώς, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η ανταλλαγή Λουκάκου-Βλάχοβιτς οι Ιταλοί θα βάλουν στα ταμεία τους και ένα ποσό της τάξεως των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν απαντήσει ακόμα θετικά στην πρόταση της Γιουβέντους, παρα το γγεονός ότι αυτοί ήταν που πρότειαν πρώτη την ανταλλαγή, και όλα εξαρτώνται από τα «θέλω» του Μαουρίσο Ποσετίνο. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός θα ήθελε στο ρόστερ του έναν παίκτη που το έχει με το σκοράρισμα και από την στιγμή που ο Λουκάκου δεν επιθυμεί να συνεχίσει στους «μπλε» ένας παίκτης της κλάσης του Σέρβου επιθετικού  θα ήταν μια καλή λύση.Πάντως,δεν απoκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για την ολοκλήρωση του ''deal''.