Η Ίντερ τα βρίσκει σκούρα στο «κυνήγι» επιθετικού (vid)

Σκαμάκα

i

©glomex

Η Ίντερ τα βρίσκει σκούρα στο «κυνήγι» επιθετικού (vid)

Ορέστης Καδδάς 18:16 - 02.08.2023

Στην Ίντερ δυσκολεύονται στην μεταγραφή του κεντρικού επιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Ρομέλου Λουκάκου, με τον Τζιανλούκα Σκαμάκα να μοιάζει η πιο εφικτή περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν φαίνεται να έχει πλέον πιθανότητες να επιστρέψει στην Ίντερ έπειτα από τις επαφές του με τη Γιουβέντους που εξόργισαν τη διοίκηση και τους οπαδούς της ομάδας από το Μιλάνο. Έτσι οι «Νερατζούρι» καλούνται να ψάξουν για νέες λύσεις με την πιο απτή να φαντάζει αυτή του Τζιανλούκα Σκαμάκα από τη Γουέστ Χαμ. Η Ίντερ έχει καταθέσει ήδη πρόταση στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόις ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία όμως τα «Σφυριά» απέρριψαν. Αυτό γιατί ζητάνε ένα ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια το οποίο η Ίντερ φαίνεται να είναι διατεθειμένη να δώσει.

Ο παίκτης από τη μεριά του είναι διατεθειμένος να γυρίσει στην Ιταλία μετά τη μέτρια χρονιά που έκανε στην Αγγλία. Ο Ιταλός πέτυχε μόλις 3 γκολ στην Premier League, αλλά είχε και 5 στην πορεία της ομάδας του προς τον τελικό του Conference League.

Ο Σκαμάκα βέβαια δεν ήταν η πρώτη επιλογή της φιναλίστ του Champions League της χρονιάς που μας πέρασε, καθώς ενδιαφέρθηκε και για τον Φολαρίν Μπαλογκούν της Άρσεναλ ο οποίος όμως κρίθηκε υπερβολικά ακριβός. Ο Μπαλογκούν την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στη Ρεμς στη Γαλλία, κάνοντας φοβερή χρονιά, πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 37 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Ο Αμερικάνος δεν ήταν ο μόνος επιθετικός από το Γαλλικό Πρωτάθλημα, με τον Καναδό Τζόναθαν Ντέιβιντ να απασχολεί επίσης την Ίντερ αλλά η περίπτωσή του απορρίφθηκε. καθώς και αυτός κρίθηκε υπερβολικά ακριβός για το «πορτοφόλι» της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Η Ίντερ πέρα απο την απώλεια του Ρομέλου Λουκάκου, έχασε και τον Έντιν Τζέκο από τη γραμμή κρούσης της, ο οποίος πήγε ελεύθερος στη Φενερμπαχτσέ, αλλά στη θέση του έφερε τον Μάρκους Τουράμ από τη Γλάντμπαχ, επίσης ελεύθερο. 

Λαουτάρο Μαρτίνες: «Έλαβα τεράστιες προσφορές από τη Σαουδική Αραβία αλλά η Ίντερ είναι το δεύτερο μου σπίτι»
SERIE A

16:46 - 27.07.2023

Λαουτάρο Μαρτίνες: «Έλαβα τεράστιες προσφορές από τη Σαουδική Αραβία αλλά η Ίντερ είναι το δεύτερο μου σπίτι»

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποκάλυψε πως δέχθηκε μεγάλες προτάσεις από τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας ωστόσο τις απέρριψε αφού νιώθει την Ίντερ ως το δεύτερο του σπίτι.

Γενικότερα η ομάδα του Μιλάνο είναι αρκετά πολυάσχολη αυτό το καλοκαίρι έχοντας χάσει σημαντικές μονάδες της περσινής της πορείας, όπως οι Μίλαν Σκρίνιαρ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Αντρέ Ονάνα, ενώ έχει ενισχυθεί με τους Νταβίντε Φρατέζι, Χουάν Κουαδράδο και Γιάν Ορέλ Μπισέκ, πέρα από τον Τουράμ.