Λαουτάρο Μαρτίνες: «Έλαβα τεράστιες προσφορές από τη Σαουδική Αραβία αλλά η Ίντερ είναι το δεύτερο μου σπίτι»

Λαουτάρο Μαρτίνες

i

© prtscr

Λαουτάρο Μαρτίνες: «Έλαβα τεράστιες προσφορές από τη Σαουδική Αραβία αλλά η Ίντερ είναι το δεύτερο μου σπίτι»

Κώστας Τσιακλής 16:46 - 27.07.2023

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποκάλυψε πως δέχθηκε μεγάλες προτάσεις από τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας ωστόσο τις απέρριψε αφού νιώθει την Ίντερ ως το δεύτερο του σπίτι.

Ο αρχηγός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, αποκάλυψε πως είχε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία ωστόσο τις απέρριψε αφού νιώθει τους «νερατζούρι» ως το δεύτερο του σπίτι. Επιπλέον αναφέρθηκε και στο σήριαλ με τον Ρομέλου Λουκάκου, τον οποίο ήθελε η Ίντερ όμως απέσυρε το ενδιαφέρον της όταν έμαθε για τις συνομιλίες του Βέλγου με τη Γιουβέντους.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο φέτος αφού αγοράζουν με τρελά λεφτά τον ένα παίκτη μετά τον άλλο. Τελευταίος που έκανε το ταξίδι για εκεί είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον που άφησε τη Λίβερπουλ για χάρη της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ.

Ένας από τους παίκτες που έριξαν ένα μεγαλοπρεπές άκυρο στους Σαουδάραβες είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο αρχηγός της Ίντερ αποκάλυψε πως είχε τεράστιες προτάσεις από αυτούς ωστόσο τις απέρριψε αφού είναι χαρούμενος και περήφανος που βρίσκεται στους «νερατζούρι». Συγκεκριμένα ο Αργεντινός επιθετικός είπε τα εξής:

«Έλαβα τεράστιες προσφορές από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, είναι αλήθεια. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος στην Ίντερ και στο Μιλάνο, δεν υπάρχει περίπτωση και κανένας λόγος να αλλάξω. Είμαι ο αρχηγός εδώ, η Ίντερ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Νιώθω ότι με αγαπούν εδώ από την πρώτη μέρα. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Επιπλέον ο Μαρτίνες αναφέρθηκε και σε ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού, αυτό του Ρομέλου Λουκάκου. Η Ίντερ ήθελε να αγοράσει τον παίκτη από την Τσέλσι αλλά απέσυρε το ενδιαφέρον της όταν έμαθε για τις συνομιλίες του με τη Γιουβέντους. Ο 25χρονος άσος δήλωσε απογοητευμένος με τη στάση του Βέλγου, ο οποίος δεν απαντούσε στις κλήσεις αυτού και των συμπαικτών του.

Η αινιγματική δημοσίευση του Λουκάκου, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα» (pic)
SERIE A

14:21 - 23.07.2023

Η αινιγματική δημοσίευση του Λουκάκου, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα» (pic)

Ο Ρομέλου Λουκάκου δημοσίευσε ένα άκρως αινιγματικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κανείς μάλλον δεν ξέρει που απευθύνεται αφού ο ίδιος έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις γύρω από το όνομα του, στην προσπάθεια του να πάρει μεταγραφή.

«Για το σήριαλ του Λουκάκου; Απογοητεύτηκα από τον Ρομέλου, είναι η αλήθεια. Προσπάθησα να του τηλεφωνήσω εκείνες τις μέρες του χάους, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ, όπως έκανε και με τους άλλους συμπαίκτες μου. Απογοητεύτηκα. Αλλά εντάξει, είναι επιλογή του».