Ο Ντι Λορέντσο ανανέωσε με τη Νάπολι μέχρι το 2029

Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο

Ο Ντι Λορέντσο ανανέωσε με τη Νάπολι μέχρι το 2029

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:01 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 23.07.2023

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έκανε γνωστό ότι ο Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο ανανέωσε με τους «παρτενοπέι» μέχρι το 2029.

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός της ομάδας Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο. 

Ο 29χρονος δεξιός μπακ ήταν ένα κρίσιμο μέρος της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι την περασμένη σεζόν, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στο να τελειώσει η 33χρονη αναμονή τους για το Scudetto. 

Ο Ιταλός διεθνής έχει εξελιχθεί σε σημαντικό ηγέτη για τη Νάπολι από την άφιξή του από την Έμπολι τον Ιούλιο του 2019 και έγινε αρχηγός πέρυσι μετά τις αποχωρήσεις των Λορέντζο Ινσίνιε, Καλιντού Κουλιμπαλί και Ντρις Μέρτενς

Μιλώντας μέσω του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ντε Λαουρέντις επιβεβαίωσε ότι ο Ντι Λορέντσο είχε ήρθε σε συμφωνία με τη Νάπολι, λέγοντας: «Δουλεύουμε για εσένα, για παράδειγμα ο αρχηγός μας ανανέωσε μέχρι το 2029», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

«Δεν περίμενα να το ανακοινώσεις απόψε», απάντησε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής και συνέχισε λέγοντας: «Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την αναγνώριση, σημαίνει πολλά για μένα. Έπειτα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Κατάφερα να ανανεώσω γιατί είμαστε όλη μια ομάδα, δεν παίζω μόνος μου».

Στα πρώτα στάδια του καλοκαιριού, τα πράγματα έμοιαζαν λίγο ανησυχητικά για τη Νάπολι, με τον προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι και τον αθλητικό διευθυντή Κριστιάνο Τζιουντόλι να αποχωρούν. 

Υπήρχαν φόβοι ότι ο ιταλικός σύλλογος θα μπορούσε να διαλυθεί μετά την επιτυχία του στο Scudetto, με αστέρια όπως ο Βίκτορ Οσιμέν και ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια να προσελκύουν την προσοχή πολλών ομάδων από την Ευρώπη, αλλά μέχρι στιγμής ο μόνος βασικός παίκτης που αποχώρησε είναι ο Κιμ Μιν-Τζάε, ο οποίος πήγε στην Μπάγερν Μονάχου για 50 εκατομμύρια ευρώ.