Τέλος στα σενάρια ανταλλαγής Λουκάκου-Βλάχοβιτς!

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

Ντούσαν Βλάχοβιτς/©Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Τέλος στα σενάρια ανταλλαγής Λουκάκου-Βλάχοβιτς!

Μαρία Δαλιάνη • 10:50 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Τσέλσι και Γιουβέντους είχαν ξεκινήσει συζητήσεις εδώ και καιρό για την ανταλλαγή Λουκάκου-Βλάχοβιτς όμως από ότι φαίνεται οι «μπλε» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του «deal».

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν την Γιουβέντους και την Τσέλσι να είναι έτοιμες να «πυροδοτήσουν» μια ανταλλαγή «βόμβα» ανάμεσα σε Λουκάκου και Βλάχοβιτς έδωσε δημοσίευμα της «Sky Italia»

Ο Ρόμελου Λουκάκου έχει κάνει γνωστή εδώ και καιρό στους ανθρώπους της Τσέλσι την πρόθεση του να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, με τους «μπλε» μάλιστα μετά και την συμπεριφορά που έχει δείξει ο Βέλγος επιθετικός να μην το συμπεριλαμβάνουν στη λίστα με τα επίσημα νούμερα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος απλός! Δεν υπήρχε πρόθεση ούτε από τον ίδιο τον παίκτη ούτε από την ομάδα να συνεχίσουν τη συνεργασία και για αυτό είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στους «μπλε» και τη Γιουβέντους για τον ενδεχόμενο ανταλλαγής Λουκάκου-Βλάχοβιτς.

Οι παίκτες δεν ήταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τον Λουκάκου να καίγεται πιο πολύ από όλους την δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για συμφωνία ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λουκάκου με την «Μεγάλη Κυρία» να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Βέλγο ενώ το μόνο που απέμενε ήταν το "ΟΚ" της Τσέλσι για την μετακίνηση του Βλάχοβιτς.

Όμως ,από ότι φαίνεται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές «ναυάγησαν». Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στο οικονομικό αφού οι «μπιακονιέρι» ζητούσαν και 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί το «deal». Από την πλευρά της η Τσέλσι ήταν διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων ευρώ καθώς, θεωρούσε υπερβολικές τις απαιτήσεις των Ιταλών παρά το γεγονός ότι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ταίριαζε απόλυτα στα «θέλω» του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και έτσι αποφάσισε να λήξει τις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, με ανάρτηση του ο Φαμπρίστιο Ρομάνο αναφέρει ότι η αγγλική ομάδα εξετάζει και το ενδεχόμενο πώλησης του Λουκάκου σε ομάδας της Σαουδικής Αραβίας με το «πωλητήριο» να αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.