Η Μπάγερν έχει βγει στην αγορά για τερματοφύλακα και τώρα «κοιτάει» και τον Κέπα (vid)

Βαρέλα - Κέπα

i

©Intime

Η Μπάγερν έχει βγει στην αγορά για τερματοφύλακα και τώρα «κοιτάει» και τον Κέπα (vid)

Ορέστης Καδδάς 18:10 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 10.08.2023

Η αποχώρηση του Γιάν Ζόμερ και ο τραυματισμός του Μάνουελ Νόιερ, που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα επιστρέψει, έχουν φέρει κίνηση στη θέση του τερματοφύλακα στη Μπάγερν Μονάχου με το όνομα του Κέπα να πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ώρες.

H Μπάγερν Μονάχου είδε τον τον Γιάν Σόμερ να αποχωρεί για την Ίντερ, και τον Νούμπελ να πηγαίνει δανεικός στην Στουτγκάρδη. Αυτό σε συνδυασμό με τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνουελ Νόιερ τον περασμένο Δεκέμβριο σε ατύχημα στο σκι, το οποίο δεν είναι ακόμα σίγουρο πότε θα ξεπεράσει έχουν οδηγήσει την πρωταθλήτρια Γερμανίας να αναζητά τουλάχιστον έναν τερματοφύλακα. Τα ονόματα πολλά και το τελευταίο αυτό του Κέπα Αριθαμπαλάγα της Τσέλσι.

O Τόμας Τούχελ έχει ολοκληρωμένη εικόνα από τον Βάσκο έπειτα από το πέρασμά του από τον πάγο των «Μπλε» και παρόλο που δεν ήταν πάντα βασικός υπό τις οδηγίες προφανώς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Σίγουρα η περίπτωσή του δεν θα είναι εύκολη, καθώς η Τσέλσι είχε δαπανήσει 80 εκατ. ευρώ το 2018 για να τον φέρει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάνοντάς τον την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα μέχρι και σήμερα. Επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Αυτό που ίσως αλλάξει τα δεδομένα είναι η μεταγραφή του Ρόμπερτ Σάντσεθ από τη Μπράιτον στην ομάδα του Λονδίνου, που σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό του συλλόγου υπολογίζεται για βασικός σιγά σιγά.

Πάντως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του 28χρόνου η Μπάγερν έχει στη λίστα της και τον Χερόνιμο Ρούλι του Άγιαξ που θα είναι σίγουρα πιο οικονομική λύση αλλά και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο από τη Μπενφίκα. Αντίθετα φαίνεται να εγκαταλείπει την περίπτωση του Γιασίν Μπόνο της Σεβίλλης.