Πρόταση ανανέωσης στον Κάιλ Γουόκερ απ' τη Μάντσεστερ Σίτι - Καραδοκεί η Μπάγερν

Πρόταση ανανέωσης στον Κάιλ Γουόκερ απ' τη Μάντσεστερ Σίτι - Καραδοκεί η Μπάγερν

Ιάσονας Τσίλης 00:45 - 09.08.2023

Να δέσει τον Κάιλ Γουόκερ προσπαθεί η Σίτι, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο προκειμένου να μην πάει στη Μπάγερν Μονάχου.

Το φετινό καλοκαίρι, η Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει ήδη δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της. Πρόκειται φυσικά για το Ριάντ Μαχρέζ, ο οποίος μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Αχλί και για τον Ιλκάι Γκουντογκάν που θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωρίζει ότι όσο γεμάτο ρόστερ και να έχει, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για εκ νέου απώλειες παικτών. Γι' αυτό το λόγο, οι πρωταθλητές Ευρώπης προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τον Μπερνάρντο Σίλβα και απ' ότι φαίνεται είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Το ίδιο θέλουν να πετύχουν και με τον Κάιλ Γουόκερ. Ο Άγγλος ακραίος αμυντικός, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Ιούνιο, όμως η Μπάγερν Μονάχου έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Ο Τόμας Τούχελ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού, ενώ με τον παίκτη έχει επικοινωνήσει και ο πρώην συμπαίκτης του, Λιρόι Σανέ, επιχειρώντας να τον πείσει να μετακομίσει στο Μόναχο.

Άπαντες στον οργανισμό της Σίτι επιθυμούν την παραμονή του Κάιλ Γουόκερ. Έτσι λοιπόν η ομάδα προσέφερε νέο συμβόλαιο στον παίκτη, προκειμένου να... σταματήσουν να ηχούν οι σειρήνες απ' το Μόναχο.

Άλλωστε, ενδεχόμενη αντικατάσταση του θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαριστές στη θέση του, με την ταχύτητα, τη δύναμη και τις αμυντικές του αρετές.

Αποτελεί τον βασικό δεξιό αμυντικό της ομάδας του Πεπ από το 2017 και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Σίτι σε 255 αναμετρήσεις, μετρώντας έξι γκολ και 18 ασίστ.