Ενοχλημένος με τις αλλαγές στις καθυστερήσεις ο Γκουαρδιόλα: «Θα παίζουμε πλέον μέχρι το πρωί» (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Ενοχλημένος με τις αλλαγές στις καθυστερήσεις ο Γκουαρδιόλα: «Θα παίζουμε πλέον μέχρι το πρωί» (vid)

Κώστας Τόπας 11:00 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 07.08.2023

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις καθυστερήσεις στον αγώνα με την Άρσεναλ για το Community Shield, ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στον αγγλικό Τύπο στο τέλος του τελικού του Community Shield στον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από την Άρσεναλ στα πέναλτι. Ο προπονητής των Πολιτών δεν δίστασε να συγχαρεί την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά θέλησε επίσης να αναφερθεί στον επιπρόσθετο χρόνο που έδωσε  ο διαιτητής, Στιούαρτ Άτγουελ, ο οποίος έδωσε 13 λεπτά καθυστερήσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός αναγνώρισε την ανωτερότητα των «κανονιέρηδων», ειδικά στο πρώτο ημίχρονο: «Συγχαρητήρια στην Άρσεναλ, ήμασταν κοντά. Στα τελευταία 15-20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ, πολύ καλύτεροι. Παίξαμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο», εξήγησε αρχικά ο Πεπ.

Όταν ρωτήθηκε για τους νέους κανονισμούς του αγγλικού ποδοσφαίρου που θα αφορούν μεταξύ άλλων και τις καθυστερήσεις στους αγώνες, ο Γκουαρδιόλα ήταν πιο σκληρός με την άποψή του: «Πρέπει να συνηθίσουμε τον επιπλέον χρόνο. Είχα την αίσθηση ότι δεν θα συνέβαιναν πολλά για να παραταθούν τα οκτώ λεπτά, αλλά δεν ρωτούν τους παίκτες ή τους προπονητές για το ποια είναι η γνώμη τους.

«Τώρα οι αγώνες θα διαρκύν  100 λεπτά, αυτό είναι σίγουρο. Φανταστείτε αν παρατείνουν το ματς για τα γκολ, και είναι 4-3, αύριο το πρωί, στις 9 το πρωί, θα είμαι ακόμα εδώ και θα παίζω! Μη με ρωτάς τη γνώμη μου», κατέληξε ο Πεπ.