Πρόταση ανανέωσης στον «φευγάτο» Μπερνάρντο Σίλβα ετοιμάζει η Σίτι!

Μπερνάρντο Σίλβα

i

PrtScr

Πρόταση ανανέωσης στον «φευγάτο» Μπερνάρντο Σίλβα ετοιμάζει η Σίτι!

Μαρία Δαλιάνη • 14:18 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Πρόταση ανανέωσης για τον Μπερνάρντο Σίλβα ετοιμάζει η Μάντσετσερ Σίτι παρά την πρόθεση του παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα.

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ότι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά τους Μαχρέζ και Γκιουντογκάν που αποτελούν ήδη παρελθόν από την ομάδα άλλο ένα «αστέρι» της ομάδας του Πεπ θέλει να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ. Ο λόγος για τον Μπερνάρντο Σίλβα που τον τελευταίο καιρό ασκεί πιέσεις στους διοικούντες της ομάδας προκειμένου να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Η Σίτι όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει τον Πορτογάλο να αποχωρήσει και σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται να είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση ανανέωσης στον διεθνή μεσοεπιθετικό με το τρέχον συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Πάντως, ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει παίκτες στην ομάδα του που έχουν το μυαλό τους σε άλλους συλλόγους. 

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα είχαν δείξει τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μπαρτσελονά με τους «πολίτες» ωστόσο να ξεκαθαρίζουν μέσω επιστολής που έστειλαν και στους δύο συλλόγους ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούν οποιαδήποτε πρόταση για τον 28χρονο. Πάντως, επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα στους Καταλανούς!

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει ότι ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει στον προπονητή της ομάδας ότι θέλει να αποχωρήσει, ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γκουαρδιόλα είχε διαβεβαιώσει τον παίκτη κατά τη διάρκεια της σεζόν, ότι με την ολοκλήρωση της, θα μπορέσει να αποχωρήσει εφόσον, όμως υπάρχει μια πρόταση από τους «μπλαουγκράνα» που καλύπτει οικονομικά τους πολίτες. 

Σε ανάλογη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Σίτι και για την περίπτωση του Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Athletic βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.