Ζανέτι: «Ο Λουκάκου πρόδωσε την Ίντερ - Είμαστε πολύ απογοητευμένοι»

Ρομέλου Λουκάκου

i

© Intime

Ζανέτι: «Ο Λουκάκου πρόδωσε την Ίντερ - Είμαστε πολύ απογοητευμένοι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:53 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 09.08.2023

Με αφορμή το μέλλον του Λουκάκου και την πιθανή μεταγραφή του στη Γιουβέντους, ο αντιπρόεδρος και θρύλος της Ίντερ Χαβιέ Ζανέτι δεν... μάσησε τα λόγια του.

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού αφορούν το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με αποτέλεσμα το μέλλον του στην Τσέλσι να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 30χρονου φορ με την ομάδα του Λονδίνου λήγει τον Ιούνιο του 2026, ωστόσο τις τελευταίες μέρες οι φήμες για τη μετακίνησή του στη Γιουβέντους έχουν... οργιάσει.

Ο Βέλγος επιθετικός έχει εκφράσει εδώ και καιρό τη επιθυμία του να αποχώρησει από την Τσέλσι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό υπήρχε κρούση από τους «μπλε» για μια ανταλλαγή ανάμεσα σε Λουκάκου και Βλάχοβιτς με τους «Μπιακονιέρι» αρχικά, να παρουσιάζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση διαδραματίζει και το γεγονός πως και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους.

Η «Γηραιά Κυρία» φαίνεται να έχει κάνει στροφή 360 μοιρών αφού στην αρχή παρουσιαζόταν αρνητική σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο ανταλλαγής όμως από ότι φαίνεται έχει έρθει σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Ρομέλου Λουκάκου και το μόνο που απομένει είναι το «οκ» της Τσέλσι. Η διοίκηση των «μπιακονιέρι» δεν προσπαθεί μόνο να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, αλλά θέλει να βγει και κερδισμένη καθώς σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η ανταλλαγή Λουκάκου-Βλάχοβιτς οι Ιταλοί θα βάλουν στα ταμεία τους και ένα ποσό της τάξεως των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, ο Χαβιέ Ζανέτι κλήθηκε να σχολιάσει τον Βέλγο στράικερ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ μετά τη λήξη του δανεισμού του. «Ο Λουκάκου μας πρόδωσε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Περιμέναμε εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από τον Ρομέλου, ως επαγγελματία αλλά και ως άνδρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα την ενόχληση που υπάρχει στον οργανισμό του συλλόγου.