Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Γιουβέντους - Ήττα για τη Λάτσιο
i

©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Γιουβέντους - Ήττα για τη Λάτσιο

Κώστας Τσιακλής 00:00 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 21.08.2023

Η Γιουβέντους μπήκε εντυπωσιακά στη Serie A αφού επικράτησε με 3-0 της Ουντινέζε. Ξεκίνημα με το αριστερό για τη Λάτσιο που ηττήθηκε με 2-1 από τη Λέτσε.

Η Γιουβέντους ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα της στη Serie A. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν άνετα εκτός έδρας με 3-0 της Ουντινέζε, καθαρίζοντας μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Με το αριστερό μπήκε η Λάτσιο που ηττήθηκε με 2-1 από τη Λέτσε.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Ούντινε, η Γιουβέντους έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της αφού προηγήθηκε μόλις στο 2' με το όμορφο γκολ του Φεντερίκο Κιέζα. Στο 20' η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διπλασίασε τα τέρματα της με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Μάλιστα η Γιουβέντους πρόλαβε να σκοράρει και τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με την κοντινή κεφαλιά του Αντριέν Ραμπιό στο 43'. 

Στο άλλο παιχνίδι η Λάτσιο προηγήθηκε και αυτή με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να ανοίγει λογαριασμό για φέτος με το γκολ του στο 26'. Το τέρμα του Ιταλού επιθετικού όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετό αφού η Λέτσε έφτασε σε μια απίθανη ανατροπή στο τέλος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πόντους Άλμκβιστ στο 85' ενώ δύο λεπτά αργότερα έφεραν το παιχνίδι τούμπα με τον Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο. 

Κάπως έτσι Γιουβέντους και Λέτσε πανηγύρισαν τους πρώτους τρεις βαθμούς τους ενώ Λάτσιο και Ουντινέζε θα πρέπει να κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη και στη δεύτερη αγωνιστική.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ