«Μπλόκο» του Καντρέβα στη Ρόμα - Με το δεξί η Αταλάντα

Αντόνιο Καντρέβα

i

©Photo by Ivan Romano/Getty Images

«Μπλόκο» του Καντρέβα στη Ρόμα - Με το δεξί η Αταλάντα

Κώστας Τσιακλής 21:37 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 20.08.2023

Η Ρόμα δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα τη νέα σεζόν στη Serie A αφού έμεινε στην ισοπαλία με τη Σαλερνιτάνα. Με το δεξί μπήκε η Αταλάντα που επικράτησε εκτός έδρας της Σασουόλο.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στη Serie A αφού έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Σαλερνιτάνα. «Φονέας» των Ρωμαίων ήταν ο Αντόνιο Καντρέβα που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Από την άλλη η Αταλάντα μπήκε νικηφόρα στη νέα χρονιά αφού επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Σασουόλο

Στο παιχνίδι που έγινε στο «Ολίμπικο» η Ρόμα σκόραρε στο 8' με τον Ανδρέα Μπελότι όμως έπειτα από εξέταση του VAR το τέρμα δεν μέτρησε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στο 17' ο ίδιος παίκτης έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα και αυτή τη φορά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η συνέχεια για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όμως δεν ήταν η ανάλογη.

Ο Αντόνιο Καντρέβα πήρε το όπλο του και με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 1-1 στο 36'. Ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή για την ομάδα του με φανταστικό πλασέ στο 49'. Τελικά η Ρόμα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 82' με τον Μπελότι που πέτυχε και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ένα βαθμό τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα. 

Στο άλλο παιχνίδι η Αταλάντα πήρε μια σπουδαία νίκη αφού επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Σασουόλο, με τα δύο γκολ να έρχονται στο φινάλε της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε στο 83' ο Τσαρλς Ντε Κετελάρ που σκόραρε στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Ζιάν Πιέρο Γκασπερίνι. Το 2-0 έκανε ο Ναντίρ Ζορντέα στο 93' που σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ