Η πρωταθλήτρια Νάπολι έκανε το 2/2 - Νέα ήττα για τη Λάτσιο

Νάπολι

i

©Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Η πρωταθλήτρια Νάπολι έκανε το 2/2 - Νέα ήττα για τη Λάτσιο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:55 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 28.08.2023

Σε ένα ματς που τα είχε... όλα η Νάπολι επικράτησε της Σασουόλο (2-0), ενώ από την άλλη η Λάτσιο γνώρισε ήττα-σοκ από την Τζένοα μέσα στην έδρα της (0-1).

Ούτε από τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A έλειψαν οι... εκπλήξεις!

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τη Λάτσιο η οποία γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα της από την Τζένοα (0-1) και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Νάπολι έκανε το καθήκον της κι επικράτησε της Σασουόλο με 2-0 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Σε ότι αφορά τη νίκη των «παρτενοπέι», η ομάδα του Ρούντι Γκαρθία υποδέχτηκε τους «πράσινους» σε ένα ματς που τα είχε... όλα. Μόλις στο 16ο λεπτό, ο Οσίμεν έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-0). Αυτό ήταν και το 100 γκολ του Νιγηριανού επιθετικού με τη φανέλα της Νάπολι. Στη συνέχεια οι Ναπολιτάνοι συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, με σκοπό να «κλειδώσουν» το τρίποντο όσο νωρίτερα γίνεται

Στο 52′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λόπεζ, ενώ στο 60′ ο Ρασπαντόρι αστόχησε σε πέναλτι. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ντι Λορέντσο στο 64΄, ο οποίος εκτέλεσε υποδειγματικά από πλεονεκτική θέση. Με αυτό το τρίποντο, η πρωταθλήτρια Νάπολι έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα και το συνέχισε από εκεί που το... άφησε.

Την ίδια ώρα, η Λάτσιο έκανε το 0/2 στο πρωτάθλημα στη φετινό πρωτάθλημα.

Με μία σπουδαία εμφάνιση, η νεοφώτιστη Τζένοα «απέδρασε» με το διπλό από το «Ολίμπικο» (0-1) χάρη στο γκολ του Ρετέγκι. Ο διεθνής φορ πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και με το κεφάλι διαμόρφωσε το 0-1 στο 16ο λεπτό, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. 

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στη φετινή Serie A για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μετά το εκτός έδρας 2-1 στην πρεμιέρα από την Λέτσε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ