«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Γιορίς στη Λάτσιο

Ουγκό Γιορίς

i

©Intime

«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Γιορίς στη Λάτσιο

Κώστας Τσιακλής 19:54 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 23.08.2023

Η μεταγραφή του Ούγκο Γιορίς στη Λάτσιο «ναυάγησε» αφού ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν θέλει να αποτελεί τη δεύτερη επιλογή.

Ο Ούγκο Γιορίς ψάχνει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του όμως η μεταγραφή του στη Λάτσιο δεν θα προχωρήσει αφού ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν θέλει να αποτελεί τη δεύτερη επιλογή.

Ο Ούγκο Γιορίς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ωστόσο ο 36χρονος δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «Σπερς» και ψάχνει για τη νέα του ομάδα. Οι πληροφορίες από το εξωτερικό τον είχαν φέρει κοντά στη Λάτσιο, όμως τελικά αυτή η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Την είδηση αυτή επιβεβαιώνει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αναφέρει πως η συμφωνία των δύο πλευρών δεν ήταν ποτέ κοντά μιας και ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν ήθελε να είναι η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ιβάν Προβεντέλ. Μάλιστα η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει ήδη βρει την επόμενη λύση αφού είναι κοντά σε συμφωνία με τη Σαλερνιτάνα για την απόκτηση του Λουίτζι Σεπέ.

«Είναι το τέλος μιας εποχής»

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Τότεναμ επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιορίς σε δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Έχουμε φτάσει σε μια σημαντική στιγμή, είτε για τον σύλλογο είτε για εμένα. Είναι το τέλος μιας εποχής. Έχω μια επιθυμία για κάτι άλλο. Θα μελετήσω προσεκτικά τι είναι δυνατό. Ωστόσο, δεν ξέχασα ότι έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου στην Τότεναμ και στο ποδόσφαιρο είναι πάντα δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί. Το πιο σημαντικό είναι να βρω ένα έργο όπου θα ευδοκιμήσω».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιορίς έχασε πλέον και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους «Σπερς», το οποίο θα φοράει πλέον ο Χιούνγκ Μιν Σον. Οι υπαρχηγοί όπως ανακοίνωσε η Τότεναμ είναι οι Τζέιμς Μάντισον και Κριστιάν Ρομέρο.

Η Τσέλσι θυμίζει... νοσοκομείο
PREMIER LEAGUE

18:24 - 23.08.2023

Η Τσέλσι θυμίζει... νοσοκομείο

Πολλαπλά προβλήματα τραυματισμών έχουν προκύψει για την Τσέλσι, με τη λίστα να είναι μεγάλη και τις απώλειες πολύ σημαντικές, ενώ βρισκόμαστε... μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Γιορίς βρίσκεται στην Τότεναμ από τον Αύγουστο του 2012, όταν και αποκτήθηκε με 12,6 εκατομμύρια ευρώ από τη Λυόν. Ο Γάλλος γκολκίπερ έχει υπερασπιστεί την εστία των «σπιρουνιών» σε 447 αναμετρήσεις και έχει την έχει διατηρήσει ανέπαφη σε 151 από αυτές. Ο Γιορίς δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο με την Τότεναμ ωστόσο είχε βασικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μέχρι τον τελικό του Champions League το 2019.