Νέος αρχηγός της Τότεναμ ο Σον - «Έκπληξη» στους υπαρχηγούς

Χιούνγκ Μιν Σον

i

©PrtScr

Νέος αρχηγός της Τότεναμ ο Σον - «Έκπληξη» στους υπαρχηγούς

Κώστας Τσιακλής • 13:10 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Χιούνγκ Μιν Σον θα είναι ο νέος αρχηγός της Τότεναμ. Οι «Σπερς» προχώρησαν σε αυτή την αλλαγή αφού ο Ούγκο Γιορίς είναι φευγάτος ενώ ο Χάρι Κέιν μεταγράφηκε στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάρι Κέιν αποχώρησε για χάρη της Μπάγερν Μονάχου, ο Ούγκο Γιορίς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και έτσι η Τότεναμ αναγκάστηκε να αλλάξει αρχηγό. Όπως ανακοίνωσαν οι «Σπερς», αυτός θα είναι ο Χιούνγκ Μιν Σον. «Έκπληξη» στους υπαρχηγούς.

Η Τότεναμ λοιπόν είδε τον ηγέτη της, Χάρι Κέιν, να αποχωρεί από την ομάδα και να συνεχίζει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου. Οι «Σπερς» θα λάβουν 110 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το ποιος θα αντικαταστήσει τον Άγγλο επιθετικό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τότεναμ θα έπρεπε να αλλάξει τον αρχηγό της αφού και ο Ούγκο Γιορίς είναι φευγάτος. Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου ανακοίνωσε πως για τη φετινή σεζόν αρχηγός της θα είναι ο Χιούνγκ Μιν Σον.

«Ο Χιούνγκ Μιν Σον ονομάστηκε αρχηγός του συλλόγου. Ο Σόνι παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Ούγκο Γιορίς, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας για πρώτη φορά το 2014/15 και ονομάστηκε αρχηγός για την έναρξη της περιόδου 2015/16, την πρώτη σεζόν του Σόνι στους «Σπερς», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Σον παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως αρχηγός και εξέφρασε την περηφάνεια του για αυτό το γεγονός. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός αυτού του τεράστιου συλλόγου. Ήταν μεγάλη έκπληξη και μια πολύ περήφανη στιγμή. Έχω ήδη πει στους παίκτες ότι όλοι πρέπει να νιώθουν αρχηγοί, εντός και εκτός γηπέδου. Είναι μια νέα σεζόν, μια νέα αρχή και θα δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και αυτό το περιβραχιόνιο».

Υπαρχηγοί χρίστηκαν οι Τζέιμς Μάντισον και Κριστιάν Ρομέρο. Αυτό αποτελεί έκπληξη αφού ο πρώτος μεταγράφηκε στην ομάδα μόλις πριν ένα μήνα ενώ ο δεύτερος το καλοκαίρι του 2021 (αρχικά ως δανεικός). Η νέα σεζόν για την Τότεναμ αρχίζει το απόγευμα της Κυριακής (13/08, 16:00) με τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μπρέντφορντ.