Χάρι Κέιν: «Στόχος να κατακτήσω όσο περισσότερους τίτλους μπορώ. Με την Τότεναμ δεν τα κατάφερα, πέρασα ωραία όμως»

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Christof Koepsel/Getty Images/Ideal Images

Χάρι Κέιν: «Στόχος να κατακτήσω όσο περισσότερους τίτλους μπορώ. Με την Τότεναμ δεν τα κατάφερα, πέρασα ωραία όμως»

Μαρία Δαλιάνη • 16:07 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Χάρι Κέιν σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο λόγο για τον οποίο αποχώρησε τονίζοντας πως από την στιγμή που δεν μπόρεσε να κατακτήσει του τίτλους που ήθελε με την Τότεναμ αποφάσισε να το κάνει αλλού.

Ο Χάρι Κέιν πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την Αγγλία στην Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου , αφήνοντας μετά από χρόνια το Λονδίνο και την Τότεναμ.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Άγγλος επιθετικός στόχος του με την Τότεναμ δεν ήταν άλλος από το να κατακτήσει όσο περισσότερους τίτλους γίνεται ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι πέρασε ωραία όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Τότεναμ.

«Αυτός ήταν ο στόχος μου στην Τότεναμ χρόνο με τον χρόνο, ήθελα έναν τίτλο. Ήρθαμε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου και περάσαμε πολύ καλά όλα αυτα τα χρόνια στην Τότεναμ» ανέφερε ο Άγγλος διεθνής

Ήταν κρίμα που δεν φτάσαμε ποτέ στον τερματισμό. Τώρα θέλω να παλέψω για όλα τα τρόπαια. Αυτό θα με φέρει μπροστά ως παίκτη», είπε ο Χάρι Κέιν.

Να θυμίσουμε πως η μετακίνηση του Χάρι Κέιν στη Μπάγερν αποτελούσε ενα ακόμα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού όμως τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής με ένα ποσό της τάξεως των 120 εκατομμυρίων ευρώ με τον Άγγλο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Πάντως, πρόκειται για το υψηλότερο ποσό μεταγραφής που έχει καταβληθεί ποτέ από σύλλoγο της Bundesliga.

Ο Άγγλος επιθετικός μέχρι στιγμής έχει πετύχει 3 γκολ με την φανέλα των Βαυαρών και έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου που πετυχαίνει τρία γκολ στις δύο πρώτες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, μετά τους Γούσταφ Γιούνγκ και Αλφόνσο Βαλένσια.