Η εβδομάδα εκατομμυρίων του Κέιν: Από την Μπάγερν σε μια ιστορική συμφωνία με την Skechers

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Christof Koepsel/Getty Images/Ideal Images

Η εβδομάδα εκατομμυρίων του Κέιν: Από την Μπάγερν σε μια ιστορική συμφωνία με την Skechers

Κώστας Τόπας 12:01 - 19.08.2023

Ο Χάρι Κέιν ζει το όνειρό του στο Μόναχο, μετά την μεταγραφή του στην Μπάγερν. Εκτός από τα εκατομμύρια ευρώ που έβαλε στον λογαριασμό του, ο Άγγλος φορ υπέγραψε και μια ιστορική συμφωνία με την Skechers Football.

Ήαν μια εβδομάδα με πολλές αλλαγές για τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος στράικερ που υπέγραψε στην Μπάγερν πριν από λίγες μέρες σε μια ιστορική συμφωνία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ, αλλάζει πλέον μάρκα παπουτσιών. Μετά την αποχώρησή του από τη Nike, ξεκίνησε συνεργασία με την Skechers Football σε μια συμφωνία που έχει εκπλήξει πολλούς.

Ο Κέιν δήλωσε ότι «είναι σίγουρα μια μεταβατική περίοδος στην καριέρα μου και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη μετακίνησή μου στην Skechers, καθώς κάνω ένα μεγάλο βήμα».

Όπως εξηγεί η εταιρεία παπουτσιών σε δήλωσή της: «Ο Κέιν, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους αθλητές στον κόσμο, έχει συνάψει μια μακροχρόνια συνεργασία με τη Skechers που εκτείνεται πέρα ​​από το γήπεδο. Θα είναι στο τιμόνι της κυκλοφορίας των πρώτων ποδοσφαιρικών παπουτσιών της Skechers, επωνυμία απόδοσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο και θα εμφανιστεί σε μια καμπάνια μάρκετινγκ πολλαπλών πλατφορμών ως πρεσβευτής της επωνυμίας».

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε στη παρθενική του εμφάνιση με τους Βαυαρούς κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ επίσης μοίρασε και μία ασίστ. Στο 74' ο Κέιν βγήκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Παβλένκα και φυσικά δεν αστόχησε, κάνοντας έτσι το 2-0 για τη Μπάγερν Μονάχου. Κάπως έτσι ο Κέιν έγινε ο πρώτος Άγγλος με γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του στην Bundesliga. Δείτε το γκολ στο πιο κάτω βίντεο: