Ο Σαλάχ ζήτησε να φύγει από την Λίβερπουλ για την Άλ Ιτιχάντ- Δεν πάει πουθενά σύμφωνα με τον Κλοπ

Μοχάμεντ Σαλάχ/Foto:Intime

Ο Σαλάχ ζήτησε να φύγει από την Λίβερπουλ για την Άλ Ιτιχάντ- Δεν πάει πουθενά σύμφωνα με τον Κλοπ

Μαρία Δαλιάνη • 09:07 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Στη Σαουδική Αραβία και στην Άλ Ιτιχάντ από ότι φαίνεται θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών ζήτησε από την Λίβερπουλ να αποχωρήσει ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του.

Βαλίτσες για Σαουδική Αραβία φαίνεται πως ετοιμάζει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς ο Αιγύπτιος μέσος ζήτησε να φύγει από την Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ όμως να διαψεύδει για άλλη μία φορά τις φήμες.

Σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι, ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα στη φετινή μεταγραφική περίοδο με τις κινήσεις των Σαουδάραβων, ο Αιγύπτιος φαίνεται πως έχει δελεαστεί από τα χρήματα που του προσφέρει η Άλ Ιτιχάντ και ασκεί πιέσεις στους «κόκκινους» να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν για τη Σαουδική Αραβία.

Παρά το γεγονός ότι ο Γιούνκερ Κλοπ πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει είχε διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν τον Σαλάχ  να ετοιμάζεται για τη Σαουδική Αραβία και είχε τονίσει ότι ο Αιγύπτιος εξτρέμ δεν πωλείται. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ όμως όπως όλα δείχνουν έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του! Μάλιστα, από ότι φαίνεται ο Σαλάχ έχει πει ήδη το «ναι» στους Σαουδάραβες σε συμβόλαιο που ανά έτος αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διορία που έχουν δώσει οι Σαουδάραβες σε Λίβερπουλ και Σαλάχ εκπνέει σήμερα (28/8). Στην Αλ Ιτιχάντ πιστεύουν πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και μετά τους Μπενζεμά, Καντέ και Φαμπίνιο, θα προσθέσουν στην ομάδα τους ακόμη έναν σούπερ σταρ.

Το ξέκοψε για Σαλάχ και Αλ Ιτιχάντ ο Κλοπ: «Δεν έχουμε καμία πρόταση, ο Μο είναι αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:13 - 25.08.2023

Το ξέκοψε για Σαλάχ και Αλ Ιτιχάντ ο Κλοπ: «Δεν έχουμε καμία πρόταση, ο Μο είναι αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το μέλλον του 31χρονου μεσοεπιθετικού στο «Άνφιλντ», με τον Γερμανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως ο σύλλογος δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του για τον «Φαραώ» από την Αλ Ιτιχάντ, τονίζοντας μάλιστα πως ο ποδοσφαιριστής είναι 100% αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο Γιούνκερ Κλοπ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμσα σε Λίβερπουλ και Νιούκαστλ  θέλησε να τερματίσει την κουβέντα γύρω από το όνομα του παίκτη του. Με μια κουβέντα στο Sky Sports ο Γερμανός προπονητής θεωρεί τελειωμένο το ζήτημα της φημολογίας σχετικά με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. «Η ιστορία του Μο Σαλάχ στην Αλ Ιτιχάντ δεν έχει τελειώσει ακόμα, έτσι δεν είναι;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, ενώ ο Κλοπ αποκρίθηκε: «Για μένα έχει!»

O Σαλάχ αγωνίζεται στη Λίβερπουλ εδώ και μια εξαετία, έχοντας γράψει 307 εμφανίσεις με 197 γκολ και 100 ασίστ. Έχει σπάσει μια σειρά από τρομερά ρεκόρ τόσο στους «reds» όσο και συνολικά στην Premier League, έχοντας κατακτήσει με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ένα πρωτάθλημα και ένα Champions League μεταξύ άλλων.