Κλοπ: «Είπα στους παίκτες ότι αν το γυρίζαμε, θα το λέγαμε στα εγγόνια μας» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

Κλοπ: «Είπα στους παίκτες ότι αν το γυρίζαμε, θα το λέγαμε στα εγγόνια μας» (vid)

Κώστας Τόπας 08:21 - 28.08.2023

Εκστασιασμένος ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη - ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Νιουκάστλ, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει με γροθιές μπροστά στο πέταλο των οπαδών των «Reds».

Με πρωταγωνιστή τον Ντάργουιν Νούνιες, η Λίβερπουλ πανηγύρισε την νίκη-ανατροπή εκτός έδρας επί της Νιούκαστλ με 2-1. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρέμεινε αήττητη για ακόμη μία αγωνιστική κι όλα αυτά σε ένα ματς που της πήγαν όλα ανάποδα.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.  Ο Ολλανδός αμυντικός έγινε έξαλλος με τον διαιτητή λόγω της απόφασης που πήρε και του φώναξε φανερά εκνευρισμένος. «Είσαι ανέκδοτο, είσαι μια γ@@@ ντροπή», του είπε χαρακτηριστικά πριν αρχίσει να κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια.

Ωστόσο, ο Ντάργουιν Νούνιες ήταν εκεί για να «καθαρίσει» για τους «Reds». Σκόραρε δυο φορές και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του στις καθυστερήσεις. Ο Γιούργκεν Κλοπ από την πλευρά του, όντας εκστασιασμένος από την εξέλιξη του ματς, κατευθύνθηκε μπροστά στις κερκίδες των φιλοξενούμενων και πανηγύρισε με τις γροθιές του, όπως κάνει στο «Άνφιλντ»!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ τόνισε: «Είπα στους παίκτες μου στην ανάπαυλα πως αν καταφέρναμε να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι, θα είχαμε να το πούμε στα εγγόνια μας! Εγώ θα τα δω σε 10 μέρες και θα τους το πω»!