Με πρωταγωνιστή τον Νούνιες η Λίβερπουλ νίκησε με ανατροπή τη Νιούκαστλ
i

©Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Με πρωταγωνιστή τον Νούνιες η Λίβερπουλ νίκησε με ανατροπή τη Νιούκαστλ

Sportal newsroom 20:30 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 28.08.2023

Η Λίβερπουλ επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στη Νιούκαστλ με 2-1, με φόντο την 3η αγωνιστική της Premier League.

Με πρωταγωνιστή τον Ντάργουιν Νούνιες, η Λίβερπουλ πανηγύρισε την νίκη-ανατροπή εκτός έδρας επί της Νιούκαστλ με 2-1. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρέμεινε αήττητη για ακόμη μία αγωνιστική. Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές οι «κόκκινοι» είχαν έρθει ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Τσέλσι, ενώ πήραν τη νίκη επί της Μπόρνμουθ με 3-1.  

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όμως τα λάθη στην άμυνα της Λίβερπουλ δεν άργησαν να έρθουν. Στο 25ο λεπτό ο Άντονι Γκόρντον έκανε μια εξαιρετική κούρσα και με ένα καλό σουτ νίκησε τον Άλισον για το 1-0 των «καρακάξων». 

Τρία λεπτά αργότερα, ο Φαν Ντάικ έκανε ένα ολέθριο λάθος, καθώς ανέτρεψε τον αντίπαλό του έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η ομάδα του Έντι Χάου είχε και δοκάρι με τον Αλμιρόν, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να ισορροπούν τον αγώνα. Η κίνηση του Κλοπ να περάσει μέσα στο παιχνίδι τον Νούνιεζ ήταν και αυτή που αποδείχθηκε σωτήρια για τη Λίβερπουλ.  

Ο Ουρουγουανός έφερε το ματς στα ίσια, μετά από ωραία αντεπίθεση των «κόκκινων». Την ολική ανατροπή έκανε ο Νούνιεζ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από νέα αντεπίθεση και ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ, που έβγαλε τον Νούνιες σε θέση τετ α τετ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ