Κλοπ: «Δεν έχω πάντα αυτό που θέλω στις μεταγραφές, αλλά δεν είναι δουλειά μου να παραπονιέμαι»

Γιούργκεν Κλοπ

i

©print screen

Κλοπ: «Δεν έχω πάντα αυτό που θέλω στις μεταγραφές, αλλά δεν είναι δουλειά μου να παραπονιέμαι»

Κώστας Τόπας 10:55 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 26.08.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τα παράπονά του σχετικά με το μπάτζετ της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως είναι περιορισμένο και όχι συγκρίσιμο με εκείνο άλλων ομάδων.

Το όνομα του Μοχάμεντ Σαλάχ συνδέθηκε αρκετά με μια μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο η Λίβερπουλ δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει. Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό σημαντικό παράγοντα για την ομάδα του και δεν θέλει να τον χάσει.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για το μπάτζετ της Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να τονίζει ότι είναι είναι περιορισμένο και όχι συγκρίσιμο με εκείνο άλλων ομάδων.

«Οι άλλες ομάδες θα κάνουν τα δικά τους. Στο τέλος, είναι οι συνθήκες, μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά το παν είναι το τι πιστεύουμε για αυτό. Εκεί προσπαθούμε να κάνουμε τη διαφορά προς θετική κατεύθυνση αλλά θα δούμε. Θέλω να βελτιώσω την ομάδα, το κάνω απολύτως. Αλλά έχω όλες τις πληροφορίες γύρω μου και ξέρω τι είναι δυνατό και τι δεν είναι δυνατό, και δεν είναι πάντα αυτό ακριβώς που θέλω.

Δεν είναι δουλειά μου όμως να παραπονιέμαι, είναι δουλειά μου να πάρω την ομάδα που έχουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και να την αξιοποιήσω καλύτερα και να μην κάθομαι εδώ και να σκέφτομαι (την γκρίνια) «α, έχουν αυτό και έχουν αυτό οι άλλοι. Έτσι το καταλαβαίνω. Δεν μπορώ να θυμηθώ μια μεταγραφική περίοδο όπου κάθε άτομο ήταν ευχαριστημένο με τα όσα κάναμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.