Επιχείρηση Ζοάο Φέλιξ στη Μπαρτσελόνα

Ζοάο Φέλιξ

i

©printscreen

Επιχείρηση Ζοάο Φέλιξ στη Μπαρτσελόνα

Ορέστης Καδδάς 09:30 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 30.08.2023

Κομβικές θα είναι οι επόμενες μέρες στη Μπαρτσελόνα αναφορικά με τη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να εξαπολύσει την «επιχείρηση Ζοάο Φέλιξ» τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών με το Financial Fair Play (FFP) να συνεχίζει πάντως να αποτελεί «αγκάθι» στις προσπάθειές της. 

Ο Ζοάο Φέλιξ έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστά τα θέλω του, δίνοντας συνέντευξη στην οποία έλεγε πως επιθυμεί να παίξει για τη Μπαρτσελόνα και πως κάτι τέτοιο αποτελεί όνειρο ζωής. Φυσικά οι δημόσιες αυτές δηλώσεις δεν άρεσαν καθόλου στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Τσόλο Σιμεόνε, ο οποίος στα τρία πρώτα παιχνίδια των «Ροχιμπλάνκος» δεν του έχει δώσει καθόλου χρόνου συμμετοχής. 

Ο Φέλιξ θα σκεφτεί άλλες λύσεις για την καριέρα του μόνο σε περίπτωση που δεν μπορέσει να πραγματοποιηθεί το όνειρό του, έχοντας προσφορές από ομάδες της Premier League αλλά και του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες για την ώρα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα.

Το πως ακριβώς θα μπορέσει ο σύλλογος της Καταλονίας να τον αποκτήσει μένει να φανεί μιας και ο ίδιος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και επομένως η Ατλέτικο είναι αναμενόμενο να ζητήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να τον παραχωρήσει. Η περίπτωση του δανεισμού του συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και αναμένεται να φανεί πως θα εξελιχθεί ένα από τα μεγάλα σίριαλ του καλοκαιριού.

Ο Φέλιξ την προηγούμενη σεζόν δόθηκε δανεικός το δεύτερο μισό στην Τσέλσι, όπου παρασύρθηκε από την γενικότερη κακή εικόνα των «Μπλε» μένοντας έτσι σε ρηχά νερά. Πέτυχε τέσσερα γκολ όσα είχε και το πρώτο μισό στην Ατλέτικο Μαδρίτης.