«Αιχμές» του Λεβαντόφσκι σε Τσάβι: «Δεν παίζουμε με αρκετούς επιθετικούς, δεν έχω υποστήριξη»

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

©PrtScr youtube

«Αιχμές» του Λεβαντόφσκι σε Τσάβι: «Δεν παίζουμε με αρκετούς επιθετικούς, δεν έχω υποστήριξη»

Κώστας Τσιακλής 19:57 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 29.08.2023

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραχώρησε δηλώσεις και άφησε «αιχμές» για το πλάνο παιχνιδιού του Τσάβι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε σε μέσο της Πολωνίας μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ και άφησε «αιχμές» για τον τρόπο παιχνιδιού του Τσάβι. Ο 35χρονος άσος δήλωσε μεταξύ άλλων πως αρκετές φορές παίζουν χωρίς αρκετούς επιθετικούς, με αποτέλεσμα να είναι αβοήθητος.

Η Μπαρτσελόνα πήρε μια δραματική νίκη επί της Βιγιαρεάλ με σκορ 3-4. Στο ματς αυτό ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πολωνός επιθετικός λίγες μέρες μετά μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και ανέλυσε το γιατί χρειάστηκε τρεις αγωνιστικές για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Λεβαντόφσκι άφησε «αιχμές» στο πλάνο του Τσάβι αφού δήλωσε μεταξύ άλλων πως η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται μερικές φορές χωρίς αρκετούς επιθετικούς, με αποτέλεσμα αυτός να μένει αβοήθητος και να πρέπει να δημιουργήσει ευκαιρίες για τον εαυτό του.

«Είμαστε η Μπάρτσα και περιμένουμε όχι μόνο να κερδίσουμε, αλλά και να παίξουμε καλό επιθετικό ποδόσφαιρο. Τον τελευταίο καιρό αυτό δεν ήταν όπως θα έπρεπε, οπότε παλεύαμε για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε αγώνες... Όταν βλέπουμε τον Φεράν ή τον Ανσού να μπαίνουν, δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Μερικές φορές δεν παίζουμε με αρκετούς επιθετικούς παίκτες, δεν έχω υποστήριξη... οπότε ψάχνω την καλύτερη λύση για την ομάδα.

Νομίζω ότι με την εμπειρία μου, αναζητώ την καλύτερη λύση όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι μερικές φορές, αν είμαι ανάμεσα σε δύο κεντρικούς αμυντικούς, είναι πιο εύκολο για αυτούς. Σε πολλά παιχνίδια δεν έχω πολλές ευκαιρίες να σκοράρω. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είχα πολλές ευκαιρίες, δεν πήρα πολλές μπάλες, οπότε μερικές φορές έπρεπε να δημιουργήσω τις ευκαιρίες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λέβα.

Ο Λεβαντόφσκι μεταγράφηκε πέρσι στη Μπαρτσελόνα με 45 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπάγερν Μονάχου. Στην πρώτη του χρονιά στη Βαρκελώνη ο 35χρονος μέτρησε 33 γκολ και οκτώ ασίστ σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.