Συντριβή για Φράιμπουργκ, συνεχίζει ασταμάτητη η Λεβερκούζεν
i

© Photo by Tom Weller/picture alliance via Getty Images

Συντριβή για Φράιμπουργκ, συνεχίζει ασταμάτητη η Λεβερκούζεν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:29 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 02.09.2023

Η επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού, Φράιμπουργκ, υπέστη «βαριά» ήττα από τη Στουτγκάρδη (5-0), την ίδια ώρα που η Λεβερκούζεν έκανε... πάρτι (5-1) κόντρα στην Ντάρμσταντ.

Ταπεινωτική ήταν η ήττα της Φράιμπουργκ - την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League - από τη Στουτγκάρδη, με τη δεύτερη να επικρατεί άνετα στο ματς της 3ης αγωνιστικής (5-0) της Bundesliga.

Η φιλοξενούμενη έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 3' να κάνει το 0-1 ωστόσο αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή της στο πρώτο μέρος, Ακολούθησε η επίδειξη δύναμης των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Φιούριχ. Ακολούθησε ο Γκιουράσι με δύο τέρματα στο 17' και το 19', με αποτέλεσμα η Στουγκάρδη να πάει στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα 3-0. Αυτό δεν ήταν αρκετό για τους παίκτες του Χένες, οι οποίοι στο β' μέρους έκαναν το 4-0,χάρη στον σκόρερ του πρώτου τέρματος. Τη χαριστική βολή έδωσε ο Μίλοτ στο 75' διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Ασταμάτητη και πρώτη η Λεβερκούζεν

Την ίδια ώρα, η Λεβερκούζεν συνεχίζει ασταμάτητη στη Bundesliga και νέο «θύμα» της ήταν η Ντάρμσταντ, της οποία και επικράτησε με σκορ 5-1. Ο Μπονιφάς στο 21' έκανε το 1-0, με τον Βιχελμόσον να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα σε 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, όμως στο β' μέρος οι γηπεδούχοι πήραν... μπρος. Στο 49' ο Παλάσιος σκόραρε για το 2-1,ενώ ακολούθησαν ο Μπονιφάς στο 61', ο Χόφμαν στο 67' και τέλος ο Χλόζεκ στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Αξίζει να σημειωθεί πως για την ώρα η Λεβερκούζεν είναι η πρωτοπόρος του γερμανικού πρωταθλήματος, κάνοντας το τρία στα τρία.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ